We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Promotionele Tassen Met Merknaam

Dankzij hun veelzijdigheid, grote oppervlak voor bedrukking en vele uitvoeringen zijn tassen ongetwijfeld één van de meest ideale promotieproducten. Bekijk hieronder ons assortiment....

De juiste tas voor uw campagne!

Onze experts helpen u graag om de beste promotietassen voor uw marketingbehoeften te vinden, wat uw voorkeur ook is. Of u nu op zoek bent naar een budgetvriendelijke boodschappentas, een zakelijke aktetas met uw merknaam of plunjezakken met uw teamlogo, laat ons u adviseren bij het vinden van de beste tas voor uw promotie.

Als essentieel onderdeel van veel campagnes leverde Fluid al honderdduizenden promotietassen aan alle soorten bedrijven, van kleine winkels tot grote multinationals, stuk voor stuk gepersonaliseerd met hun eigen bedrijfslogo en tekst.

Bedrukte tassen

Bedrukte tassen hebben talloze toepassingen: van papieren en katoenen draagtassen voor beurzen en tentoonstellingen, tot zakelijke laptoptassen of stijlvolle reistassen en aktetassen die gebruikt worden als luxueuze incentives. Met de afname van wegwerpplastic zijn katoenen en gerecycleerde boodschappentassen nu de tas bij uitstek voor milieubewuste bedrijven.

Voor elke gelegenheid hebben we de gepaste tas. Handige draagtasjes nodig voor uw evenement? Geen probleem. Of misschien wilt u indruk maken tijdens uw volgende klantenpitch met een prachtige kwaliteitstas die u onderscheidt van de rest. Het is onze missie om uw merk de aandacht te bezorgen die het verdient. Onze tassen van hoogwaardige kwaliteit zijn specifiek hiervoor ontworpen en de meeste van onze prijzen zijn inclusief standaarddecoratie.

Bedrukking op maat

Al onze tassen worden geselecteerd op hun geschiktheid voor branding, met uw logo's en ontwerpen in gedachten voor een uitstekende merkbekendheid. Kies voor drukwerk met één kleur, of ga voor full colour met volledige dekking voor de ultieme wow-factor. De meeste van onze prijzen zijn inclusief standaarddecoratie, maar vraag het ons gerust als u niet meteen vindt waar u naar op zoek bent. Van lichtgewicht tassen tot schoudertassen en zakelijke tassen: wij leveren bedrukte tassen die passen bij de campagnedoelstellingen en het budget van uw bedrijf. Bij Fluid sluiten we geen compromissen op het vlak van kwaliteit; al onze tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor hun doel, of het nu gaat om beurstassen met een beperkt gebruik of om reistassen met een lange levensduur.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.