Wat kunnen we voor u doen?

U hebt waarschijnlijk al wel begrepen dat wij hier bij Fluid Branding gespecialiseerd zijn in het leveren van consistent hoogwaardige promotionele merchandise, elke keer weer. En al zeggen we het zelf, daar zijn we behoorlijk goed in. Maar soms gaat het om meer dan een snelle bestelling voor pennen met logo. Soms zijn de dingen wat gecompliceerder, en ook daar zijn we volledig op ingesteld.

Kijk zelf hoe we er met onderstaande diensten voor zorgen dat uw merk er altijd perfect op staat.

Inkoop en maatwerkproducten

Hebt u een idee, maar weet u niet hoe het uitgevoerd moet worden? We zorgen dat het in orde komt. Ons internationale team van experts kan uw concept zonder problemen tot leven brengen en u bij elke stap van het proces begeleiden.

Zakelijke merchandiseprogramma‘s

Onze zakelijke merchandiseprogramma‘s helpen u bij de logistiek van uw ingewikkeldere brandingvereisten. Ze helpen u onder andere om strategische partnerschappen, franchising en merkbeleid te vereenvoudigen. Klinkt goed?

Ontwerpstudio

Wat gebeurt er als jarenlange ervaring in de branche en zeer deskundige ontwerpvaardigheden worden gecombineerd met heel veel koffie en koekjes? Dat is precies wat wij gedaan hebben. Het resultaat van dit recept is het Fluid-studioteam, dat klaarstaat om uw merk te laten stralen.