Bij elke Bestelling een Boom

Onze belofte om de impact op de planeet te helpen verminderen

Bij Fluid denken we verder dan alleen winst en beloven wij op een verantwoordelijke manier te ondernemen. Als B Corp, zijn we toegewijd aan het vinden van manieren om dingen beter te doen voor onze mensen en onze planeet. Naast onze inzet om voor 2030 klimaatneutraal te zijn en om onze impact op het milieu verder te verminderen, zijn we een partnerschap aangegaan met Ecologi. Vanaf 1 augustus 2021 planten we bij elke bestelling een boom in ons eigen Fluid bos.

The Fluid Forest is een virtuele weergave van alle echte bomen die zijn geplant als onderdeel van onze inspanningen - bekijk het op de onderstaande website van Ecologi

Elke boom in het bos is verantwoord geplant met Eden Reforestation, die ervoor zorgen dat hun herbebossingsprojecten zowel een positieve menselijke impact als een positieve impact op het milieu hebben. Ze huren en trainen lokale mensen om nieuwe bomen te planten, ze planten inheemse soorten en hun overlevingspercentage voor zaailingen is maar liefst 80%. Door deze samenwerking helpen we de koolstofvervuiling te verminderen, werkgelegenheid te creëren voor lokale families en leefgebieden van wilde dieren te herstellen - dit alles helpt ons om te versnellen naar een duurzamere toekomst.

Afbeeldingen van enkele van Eden Reforestation Projects over de hele wereld. Afbeeldingen © Ecologi & Eden Herbebossingsprojecten.

Dus hoe werkt het? Het is zo eenvoudig als een, twee, tree!

 Selecteer uw producten

We hebben een hele reeks merkproducten waaruit je kunt kiezen, inclusief milieuvriendelijke opties.

 Plaats uw bestelling

We maken het hele proces zo gemakkelijk mogelijk voor je, van de goedkeuring van het artwork tot het ontvangen van je bestelling.

Wij planten uw boom!

Zo simpel is het echt. We planten je boom voor je, en sturen je een e-mail om het je te laten weten!

Laten we beginnen

Klinkt goed? Ga aan de slag met uw bestelling door ons uitgebreide assortiment merkartikelen te bekijken...

Veel Gestelde Vragen

Vragen hebben? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Mocht je toch nog een vraag hebben, neem dan gerust contact op.

 

Ik heb mijn bestelling geplaatst - waar is mijn boom?

We zullen u een link naar uw boom e-mailen wanneer uw bestelling is afgeleverd en gefactureerd.

 

Hoe weet ik dat je echt bomen plant?

We werken samen met Ecologi en Eden Reforestation Projects. Zodra uw boom is geplant, e-mailen we u een link en kunt u de exacte locatie, soort en leeftijd van de boom zien - samen met details van het project waaraan deze is gekoppeld.

 

Hoe bepaal je waar de bomen worden geplant?

Ecologi werkt samen met Eden Reforestation Projects die ervoor zorgen dat hun herbebossing een voordeel oplevert voor de lokale bevolking. Door de niet-duurzame relatie tussen het land en de mensen, zijn gemeenschappen die te lijden hebben van ontbossing vaak dezelfde als mensen die in extreme armoede leven. Het is essentieel om toegewijd te zijn aan en samen te werken met lokale dorpen en gemeenschappen om een ??succesvolle en langdurige herbebossingsinspanning te realiseren. Eden Reforestation Projects gebruikt haar Employ to Plant-methodologie ten voordele van leden in de lokale gemeenschappen waar ze planten. Door vast werk kunnen mensen die in extreme armoede leven beginnen met het betalen van dagelijkse benodigdheden zoals voedsel, onderdak, kleding en medicijnen.

Sinds het begin heeft Eden Reforestation wereldwijd meer dan 583 miljoen bomen geplant in Ethiopië, Madagaskar, Nepal, Haïti, Indonesië, Mozambique, Kenia en Midden-Amerika. Lees hier meer.

 

Hoe weten we dat de mensen die de bomen planten niet worden uitgebuit?

De missie van Eden Reforestation (de boomplantpartner van Ecologi) is om arme dorpsbewoners een eerlijk loon te bieden als agenten van wereldwijd bosherstel. Ze huren mensen in plattelandsdorpen in ontwikkelingslanden in om op grote schaal inheemse bossen te laten groeien, planten en bewaken. Hun Employ to Plant-methodologie resulteert in een vermenigvuldiging van positieve sociaaleconomische en ecologische resultaten.

 

Hoe helpt het planten van bomen bij het verminderen van de CO2-uitstoot?

Bomen zijn een van de beste instrumenten die we hebben om koolstofvervuiling uit de atmosfeer te verwijderen.

 

Welke andere stappen onderneemt u om uw uitstoot te verminderen, of plant u alleen bomen?

Nee, we planten niet zomaar bomen. We hebben ons gecommitteerd om tegen 2030 CO2-neutraal te zijn. Al onze kantoren die niet worden aangedreven door zonnepanelen, gebruiken hernieuwbare energie van Good Energy. We hebben een Leaseplan voor elektrische voertuigen gelanceerd voor alle teamleden en we hebben geïnvesteerd in zonne- en windparken die nu schone energie produceren!

 

 

 

Algemene voorwaarden: 1 boom te planten voor elke standaardbestelling (exclusief Fluid beheerde klant-/merkmerchandisewinkelbestellingen). De boom wordt geplant en de klant wordt per e-mail op de hoogte gebracht zodra de bestelling is afgeleverd en gefactureerd. Geen contant alternatief.