Werken bij Fluid

Hé jij daar, ben jij de persoon die we zoeken?

We streven ernaar om een uitmuntend team met uitzonderlijke mensen op te bouwen die uitstekende resultaten kunnen neerzetten voor onze klanten, de gemeenschap en zichzelf. We zijn daarom altijd op zoek naar getalenteerde mensen die zich bij onze Fluid-familie willen aansluiten.

Een werkcultuur om trots op te zijn

Het gaat er hier bij Fluid gezellig aan toe. We vervelen ons geen moment en we houden van ons werk. Voor ons is Fluid een plek waar we nieuwe dingen kunnen bedenken en nieuwe manieren van werken kunnen uitproberen. Een plek waar goede ideeën de ruimte en juiste voeding krijgen om te groeien. Het is een plek waar we er hartstochtelijk in geloven dat mensen een positief verschil kunnen maken - hoe klein dit verschil soms ook is: voor onze klanten, onze impact op de wereld om ons heen of voor elkaar.

We werken hard maar vergeten ons zeker niet te ontspannen.

Geweldige mensen. Fantastische mogelijkheden. Een prachtige plek om te werken.

Waar iedereen bovendien goed op elkaar past. We bieden onze medewerkers een fietsenplan aan, een gratis oogtest, waardebonnen voor kinderopvang, gratis pensioenadvies, een kortingskaart voor bepaalde winkels en zelfs een bonusregeling voor medewerkers waarmee je punten kan verzamelen die je daarna kan inwisselen voor allerlei fantastische spullen.

Bekijk onze huidige vacatures: