We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Evenementen

 Evenementen

Welk evenement u ook organiseert, u wilt waarschijnlijk op zoveel mogelijk bezoekers indruk maken, en zo meer potentiële klanten bereiken. Met de juiste bedrukte merchandising is dat een fluitje van een cent.

Welk evenement u ook in het vooruitzicht hebt, wij hebben gegarandeerd de perfecte merchandising. Of het nu gaat om een conferentie, een expo, een sport- of muziekevenement, een prestigieuze prijsuitreiking of een benefiet, alles is mogelijk. Misschien woont u een B2B- of B2C-evenement bij, of organiseert u zelf iets. Een van de belangrijkste tools in uw marketingstrategie is bedrukte merchandising - en daar kunnen wij u bij helpen.

Promotieproducten op uw evenement

Promotionele merchandising is ongetwijfeld de beste manier om uw merk te promoten en de aandacht te trekken tijdens uw evenement. Geef een gratis goodiebag of keycord aan ingeschreven deelnemers, organiseer wedstrijden met gegeerde techprijzen, deel gratis promotiemateriaal uit... de mogelijkheden zijn eindeloos!

De juiste aankleding

Behalve promotionele weggevertjes en geschenken kunnen we u ook helpen uw evenement aan te kleden met uw merk. Standdisplays en POS-materiaal kunnen in elke context een grote impact hebben. We hebben aanpasbare banners, vlaggen, ballonnen, tafelkleden, tenten en paviljoens - alles kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en -gegevens.


Bekijk ons aanbod en kies wat het beste past bij uw evenement. Vergeet niet dat we altijd voor u klaarstaan met advies als u twijfelt over uw keuze voor een bepaald type evenement. Ons ervaren verkoopteam kan u helpen met producten en bedrukkingsmogelijkheden voor uw merk en evenement.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.