We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Promotionele eco pennen

Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om te laten zien dat uw merk geeft om zijn ecologische impact. Omdat pennen een van de populairste promotiegeschenken zijn, kan uw merk een enorm verschil maken voor het milieu door over te stappen op milieuvriendelijke pennen.

Diverse pennen die goed zijn voor de planeet!

Met deze pennen helpt u het milieu en laat u zien dat uw merk milieubewust is.

Ons assortiment aan bedrukte gerecyclede en milieuvriendelijke pennen zijn afkomstig van verschillende duurzame materialen, zoals hout en bamboe. Ook hebben we pennen gemaakt van gerecyclede cd-doosjes, plastic flessen en zelfs voedselresten. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw merk! Onze ecologisch verantwoorde pennen zijn perfect om te laten bedrukken met uw bedrijfslogo (diverse methoden beschikbaar). Perfect als weggevertje tijdens beurzen of als duurzaam relatiegeschenk.

Met onze uitgebreide kennis over pennen staan wij altijd voor u klaar met advies en antwoorden op vragen over het bedrukken van artikelen. We kunnen u helpen het juiste product te kiezen, waarbij we letten op printoppervlak, prijs, kleur, kwaliteit en functionaliteit.

We hebben een groot aanbod aan pennen en schrijfgerei, waaronder markeerstiften, plastic pennen, eco pennen, pennensets en nog veel meer. U zult ongetwijfeld iets vinden dat bij uw marketingcampagne past, hoe groot of klein ook. Inspiratie nodig? Ons verkoopteam helpt u graag verder. Ook als u een specifiek merk zoekt, zoals Senator, Prodir of Balmain. Laat het ons gewoon weten!

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.