We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Sports

Gedrukte Sport Merchandise

Bijna niets in het leven zit zo vol passie als sport. Bedrukte sportmerchandise is dus een absolute must. Wij bieden een enorm assortiment aan bedrukte artikelen met uw logo voor sportteams, scholen of bedrijfsteams op de sportieve toer. Hiermee trekt u uw ontvangers gegarandeerd over de finishlijn!

Goal!

Het mooie van sportmerchandise is dat het nuttig is en daarom meer gewaardeerd wordt dan decoratieve artikelen. Bovendien wordt uw merk zo ook vaker gezien. Wij bieden een enorme keuze aan sportartikelen. Voor iedere sportliefhebber is er wat wils, van voetballen, stappentellers en fietsreparatiesets tot een groot assortiment aan golfartikelen.

Over ons assortiment

Ons enorme assortiment bedrukte sportmerchandise is klaar om voorzien te worden van uw eigen logo en bedrijfsgegevens volgens uw specifieke wensen. Elk product brengt zijn eigen voordelen met zich mee, van luxe golftassen met uw merk tot voordelige bedrukte promotionele fluitjes. Kies uit verschillende soorten ballen voor allerlei sporten, zoals rugby, tennis, basketbal, netbal, volleybal, voetbal en golf. Wij leveren ook sportproducten van toonaangevende merken, zoals Callaway, Slazenger en Srixon, dus als u een favoriet merk heeft, dan regelen we dat voor u.

Branding voor sportevenementen

Bedrukte sportartikelen zijn een must voor campagnes tijdens evenementen, zoals liefdadigheidsevenementen, sporthospitality voor bedrijven, toernooien, marathons of elk indoor- of outdoorevenement dat u maar kunt bedenken! Bekijk ook ons enorme assortiment aan drinkgerei en merchandise voor evenementen om uw promotie compleet te maken.

Ons ervaren verkoopteam staat altijd voor u klaar met advies en antwoorden op uw vragen over het bedrukken van artikelen. Wij helpen u graag om het juiste product te kiezen voor uw campagne en doelgroep, waarbij we rekening houden met printoppervlak, prijs, kleur, kwaliteit en functionaliteit. We adviseren alle klanten om te kiezen voor de beste kwaliteit die ze zich kunnen veroorloven, zodat de bedrukte producten (hopelijk) nog vaak opnieuw gebruikt worden. Daarnaast reflecteren de bedrukte artikelen de kwaliteit van uw organisatie.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.