We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Promotiekleding en Accessoires

Promotiekleding en Accessoires

Promotiekleding en -accessoires zijn een uitstekende manier om de bekendheid van uw merk te vergroten, omdat ze steeds opnieuw gedragen worden.  We hebben honderden kledingstukken die bedrukt kunnen worden met het logo of de naam van uw bedrijf. Bekijk hieronder ons assortiment......

Promotiekleding

Promotiekleding hoeft niet saai te zijn! Tegenwoordig zijn er heel veel leuke en trendy kledingstukken waaronder t-shirts, hoody’s, werkkledij en jassen die u met uw merk kunt laten bedrukken.

Bedrukte kleding past vaak ideaal in brandingscampagnes die uw merk meer zichtbaarheid willen geven, of het nu gaat om grote multinationals of lokale liefdadigheidsinstellingen. Van personeelsuniformen tot relatiegeschenken, kleding blijft een fantastisch doeltreffende manier om uw bedrijf te promoten.

Sommige bedrukte kleding kan er goedkoop uitzien. Door kleding te kiezen van een hoge kwaliteit zullen uw medewerkers en klanten deze keer op keer willen dragen, zodat uw merk vaak gezien wordt. Fluid kan u hierbij helpen. We werken samen met verscheidene leveranciers om u hoogwaardige artikelen te bieden die uw merk zichtbaar maken.

Bedrukte kledingaccessoires

Behalve kleding kunt u ook heel wat accessoires laten personaliseren, waaronder handdoeken, manchetknopen, veiligheidskleding en schoenen.  Omdat uw bedrijf uniek is, hebben we een uitgebreid assortiment promotiekleding dat u kunt afstemmen op uw individuele stijl. We hebben meer dan 200 accessoires om aan elk budget tegemoet te komen, van geweldig geprijsde zonnebrillen tot zijden sjaaltjes.  We kunnen zelfs Android- en iOS-smartwatches bedrukken!

Opties voor het bedrukken van kleding

Er zijn verschillende druktechnieken voor onze kledingproducten. De meeste stoffen lenen zich goed voor zeefdruk en borduurwerk. De meeste van onze kledingprijzen zijn gebaseerd op een standaardbedrukking, maar veel kledingstukken kunnen ook in full-colour bedrukt worden met diverse Pantone-kleuren: ideaal als kleur belangrijk is voor uw merkidentiteit. Als u dus niet precies kunt vinden wat u zoekt, of u niet kunt kiezen uit het grote aanbod, dan staat ons team altijd voor u klaar met advies over branding en kleding. Wij geven de aanzet, maar u steelt de show!

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.