We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Promotionele Elektronica

Promotionele Elektronica

Promotionele Elektronica

Hightech, trendy en innovatief!  Fluid is koploper op het vlak van promotionele elektronische artikelen en in deze snel evoluerende sector kunt u op onze experts rekenen!  In ons geweldige assortiment elektronische hightechproducten vindt u zowel gadgets om uw specifieke branche te promoten als weggevertjes voor evenementen en gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Bedrukte powerbanks en oplaadaccessoires

Met een bedrukte powerbank kunt u uw apparaat overal opladen. Fluid heeft een uitgebreid assortiment producten, met verschillende batterijcapaciteit, stijlen en kleuren, voor elke grote of kleine campagne.  Wij kunnen zowel draadloze als bekabelde laders leveren, van de meest populaire soorten tot volledig gepersonaliseerde laders die bij uw promotie passen.

Bedrukte USB-sticks en flashdrives

Veelzijdig, praktisch en duurzaam: USB-gadgets zijn een enorm populair promotieproduct. Bedrukte memorysticks zijn niet alleen geweldige weggevertjes op beurzen, maar worden ook gewaardeerd als relatiegeschenk voor zakelijke klanten. Met verschillende opslagopties en de mogelijkheid tot bedrukking en personalisatie zult u zeker een perfecte USB-stick of -gadget vinden voor uw merk.

Promotionele audioproducten en -accessoires

Of u nu graag meezingt met uw favoriete muziek onder de douche of zich even wilt afsluiten van de buitenwereld, ons verkoopteam helpt u graag met het vinden van het juiste product voor uw organisatie. Fluid heeft hoogwaardige hightech audioapparatuur met een uitzonderlijk geluid, van bedrukte koptelefoons tot luidsprekers, en doordat onze producten thuis, in de auto en op het werk gebruikt worden, zal uw merk steeds opnieuw gezien worden!

Bedrukte telefoon- en tabletaccessoires

Nuttige, leuke of eigenzinnige gadgets - als u het hier niet kunt vinden, bestaat het niet!  Fluid heeft de meest innovatieve hightechproducten, van gadgets die uw sleutels vinden tot virtualrealitybrillen die bedrukt met uw bedrijfslogo en -gegevens uw naamsbekendheid helpen vergroten.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.