Zinvolle merchandise. Uitzonderlijke mensen.

Bij Fluid leveren we consistent promotionele merchandise van hoge kwaliteit. Dat is wat we doen en we zijn er trots op dat we dat echt goed doen.

Maar naast het verkopen van bedrukte merchandise, is onze missie om een cultuur van verandering te creëren die ons motiveert om de dingen elke dag weer beter te doen. Beter voor u, voor het milieu en voor onze mensen hier bij Fluid.

Onze missie is om uitzonderlijke klantenervaringen te leveren, gedreven door innovatie, onderwijs, relevantie en kwaliteit. We willen dat onze merchandise meer is dan zomaar ‘weggevertjes’. We willen een blijvende, betekenisvolle indruk van uw merk achterlaten bij uw klanten.

Meer verkennen...

Onze services

Naleving

Casestudy‘s

Getuigenissen

Beleid

Ons proces

We zijn een B Corp

Waarom voor ons kiezen?

Onze belofte aan u

We willen beoordeeld worden op basis van de geweldige dingen die we doen - niet
alleen wat we zeggen.

~

We streven er altijd naar om producten te leveren met een maximale merkimpact, maar
ook met een minimale impact op het milieu.

~

We spannen ons in om ons steentje bij te dragen aan de gemeenschap en om met
onze projecten goed te doen voor anderen, niet alleen voor onszelf.

~

We beloven om verantwoordelijk te zijn, wat betekent dat onze missie om onze klanten
beter geïnformeerde productkeuzes te helpen maken verder gaat dan winstbejag.

~

We zijn steeds op zoek naar manieren om de dingen beter te doen, wat wil zeggen dat
we luisteren naar ideeën, gesprekken stimuleren en kleine veranderingen
aanmoedigen die onze branche beter maken.

Ontdek meer over de drie pijlers achter onze activiteiten bij Fluid:

fluidfriends

fluidfamily

fluidfutures

Uw merk in veilige handen

Bij Fluid zijn we trots op ons ervaren en uiterst professionele team. We leveren consistent promotionele merchandise van hoge kwaliteit vanuit onze kantoren in het VK, Ierland en de rest van Europa. We bieden creatief advies en innovatieve ideeën en leveren promotionele producten en volledig beheerde online oplossingen waardoor uw merk zich onderscheidt van de rest.

We zijn ISO 9001- & ISO 14001-geaccrediteerd, en beschikken over gespecialiseerde interne accountmanagers, een ontwerpstudio, systeemontwikkeling en productinkoop. U kunt op de ervaring en focus van ons team vertrouwen om uw merk echt tot bij uw klanten te brengen.

We zijn lid van de British Promotional Merchandise Association, en we hebben tal van prijzen gewonnen voor ons werk. We zijn ook trots op onze Gold Trusted Member-status bij Feefo, het onafhankelijke beoordelingsplatform.

We zijn een van de eerste B-Corp-gecertificeerde merchandisingbedrijven in het VK, wat wil zeggen dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, ublieke transparantie en wettelijke verantwoordingsplicht, om een evenwicht te vinden tussen winst en het leveren van een positieve bijdrage.

Eenvoudig gezegd, betekent dit dat een bedrijf een positieve kracht kan zijn in de wereld, en verder kan kijken dan winst om het verschil te maken voor mens en planeet.

Ontdek hier meer over B-Corporations.