We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Sportflessen

Bedrukte waterflessen worden steeds populairder, en dat is heel logisch. Een herbruikbare drinkfles is het perfecte antwoord op wegwerpplastic - en bovendien is het gewoon een geweldig promotieproduct!

Uitgebreid assortiment bedrukte drinkflessen

Ons productaanbod is buitengewoon groot. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken, dan helpt ons team u graag verder.  Gepersonaliseerde water- en drinkflessen zijn ideale relatiegeschenken voor sportverenigingen, outdoor marketingcampagnes, horeca, scholen en clubs. Herbruikbare waterflessen zijn ook een perfect geschenk voor milieubewuste mensen. Doordat deze producten steeds opnieuw gebruikt worden, wordt uw merk door velen gezien - en onthouden.

Promotionele waterflessen hebben een groot oppervlak voor bedrukking met uw logo of campagneboodschap. Ook kunnen veel flessen volledig worden aangepast met verschillende kleuren doppen of afwerkingen die passen bij uw logo of merkkleuren. U kunt kiezen uit veel verschillende stijlen zodat u altijd een exemplaar vindt dat perfect bij uw merk aansluit.

Promotionele drinkflessen bedrukt met uw logo of bedrijfsgegevens zijn niet alleen herbruikbaar en dus milieuvriendelijk: elke keer dat ze gebruikt worden, realiseert u een cumulatief rendement. Een bedrukte sportfles koppelt uw merk aan een gezonde levensstijl en een duurzame ingesteldheid.  Het toont aan dat uw bedrijf vooruit denkt en wordt uiteraard volledig op uw merk afgestemd.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.