We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

T-Shirts

Het eenvoudige promotionele T-shirt blijft een fantastisch effectieve manier om uw logo in beeld te brengen. Alle T-shirts zijn anders, maar welke stijl u ook kiest: wij garanderen hoogwaardig bedrukte kleding, zodat uw merk optimaal tot zijn recht komt. Bekijk ons assortiment aan T-shirts hieronder...

Het juiste promotionele T-shirt

Wilt u uw personeel een professionele en uniforme uitstraling geven of uw team extra laten opvallen tijdens een evenement of wedstrijd? Of misschien wilt u T-shirts uitdelen aan uw trouwste klanten, merkambassadeurs of donateurs? T-shirts zorgen ervoor dat uw merk door velen gezien wordt. Bovendien zijn promotionele T-shirts een slimme marketinginvestering, omdat ze steeds opnieuw gedragen worden en uw rendement dus steeds hoger wordt!

Onze bedrukte T-shirts zijn beschikbaar in diverse stijlen en ontwerpen. Kies bijvoorbeeld uit korte mouwen, lange mouwen, een ronde hals, een v-hals, licht of stevig katoen en nog veel meer. We hebben T-shirts voor zowel volwassenen (waaronder getailleerde ontwerpen voor dames en heren) als kinderen. De meeste zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren.

Bij Fluid begrijpen we dat kwaliteit belangrijk is voor uw bedrijf. Daarom leveren we uitsluitend T-shirts van hoge kwaliteit, zodat ze niet alleen uw merk promoten, maar ook comfortabel zitten en lang meegaan. Verder houden wij in ons assortiment rekening met ieder budget.

Opties voor het bedrukken van T-shirts

Er zijn verschillende druktechnieken voor T-shirts, maar de meeste stoffen lenen zich goed voor zeefdruk en borduurwerk. De meeste van onze T-shirtprijzen zijn gebaseerd op een standaardbedrukking, maar veel kledingstukken kunnen ook in full-colour bedrukt worden met diverse Pantone-kleuren: ideaal als kleur belangrijk is voor uw merkidentiteit. Als u niet alleen de kleur van de bedrukking maar ook de kleur van de stof zelf aan uw merk wilt aanpassen, laat het ons dan gerust weten!

Onze producten en diensten worden volledig op maat geleverd. Als u dus niet precies kunt vinden wat u zoekt, dan staat ons team altijd voor u klaar met advies over branding en kleding.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.