We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Schrijfwaren

Schrijfwaren

Onze op maat bedrukte schrijfwaren (zoals bedrukte pennen, potloden, waskrijtjes en markeerstiften) zijn misschien wel de meest effectieve marketingtools ooit. Een fantastische manier om uw merk te promoten! Door functionaliteit te combineren met merkbekendheid haalt u met deze promotionele pennen alles uit uw campagne...

Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan pennen, klaar om voorzien te worden van uw eigen logo en bedrijfsgegevens volgens uw specifieke wensen. Elk product brengt zijn eigen voordelen met zich mee, van luxe gegraveerde metalen vulpennen tot voordelige bedrukte promotionele plastic pennen. We leveren ook pennen van toonaangevende merken, zoals Parker, Senator, Bic en Cross, dus als u een favoriet merk heeft, dan regelen wij dat voor u. Kies uit allerlei verschillende soorten pennen, zoals balpennen, intrekbare pennen, pennen met kliksysteem, vulpennen, rollerballpennen en pennen met draaisysteem.

Pennen zijn uitstekende weggevertjes tijdens beurzen en conferenties, mailcampagnes en speciale evenementen. Bekijk ook ons enorme assortiment aan conferentie- en kantoorbenodigdheden om uw promotie compleet te maken!

Ons ervaren verkoopteam staat altijd voor u klaar met advies en antwoorden op uw vragen over het bedrukken van artikelen. Wij helpen u graag om het juiste product te kiezen, waarbij we rekening houden met printoppervlak, prijs, kleur, kwaliteit en functionaliteit. We adviseren alle klanten om te kiezen voor de beste kwaliteit die ze zich kunnen veroorloven, zodat zo’n pen (hopelijk) nog lang op het bureau of in de tas van de klant blijft liggen. Daarnaast reflecteren hoogwaardige pennen en andere bedrukte artikelen de kwaliteit van uw organisatie.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.