We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Drinkwaren

Drinkwaren

We hebben een uitgebreid assortiment drinkgerei, van keramische mokken en herbruikbare koffiebekers tot sportflessen en kristallen karaffen. Promotionele drinkwaren zijn een van de meest doeltreffende manieren om uw merk te promoten.

sort-descending

Producten 1-24 van 809

Nuttige promoties

Door bekers en ander drinkgerei te bedrukken met uw bedrijfslogo of -boodschap maakt u reclame die mogelijk jarenlang steeds opnieuw in het oog springt. Maar liefst 89% van de mensen die een promotiegeschenk of weggevertje ontvangen, bewaart het voor langere tijd als het ook nuttig is - en dat is precies wat drinkgerei is! Zorgvuldig gekozen drinkwaren met de juiste bedrukking kunnen jaren meegaan. En worden zo haast eindeloos veel keren gezien!

Een bewuste productkeuze

Met drinkgerei als relatiegeschenk of giveaway voor uw campagnes kunt u uw merk bovendien op een positieve manier afstemmen op bredere vraagstukken en trends. In de strijd tegen wegwerpplastic kiezen steeds meer bedrijven ervoor om herbruikbare (bedrukte) drinkwaren op te nemen in hun marketingcampagnes.

Ons assortiment drinkgerei is hiervoor uitermate geschikt, van herbruikbare bedrukte koffiebekers tot sportflessen uit gerecycleerd materiaal, en veel meer.

Uitgebreid aanbod promotionele drinkwaren

Kies uit ons enorme assortiment. We hebben een groot aanbod mokken in verschillende stijlen die bedrukt kunnen worden (zelfs in Pantone-kleuren) in uw merkkleuren. Ook hebben we drink- en sportflessen in heel veel stijlen. En natuurlijk is er ons enorm assortiment glaswerk, van budgetvriendelijke drinkglazen tot exclusieve relatiegeschenken zoals karaffen en cadeausets, waarop uw merk gegraveerd kan worden.

Ons verkoopteam staat steeds voor u klaar met advies over de oppervlakte voor bedrukking, technieken en wat het beste werkt voor verschillende soorten promoties.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.