We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Boodschappentassen

De lange levensduur van een herbruikbare draagtas betekent dat deze gegarandeerd talloze keren gezien wordt - wat een geweldige ROI betekent. Katoen, canvas, polyester, jute; kies de tas, stijl en kleur die bij uw merk passen en geef uw campagnes een extra impuls! Helemaal geweldig.

Herbruikbare draagtassen

Herbruikbare draagtassen zijn de voor de hand liggende keuze voor talloze toepassingen; van tentoonstellingen, conferenties en beurzen tot verdomd goede winkeltassen! En iedereen weet dat ze bijdragen aan een vermindering van onze impact op de klimaatverandering. Dat ze herbruikbaar zijn, betekent ook dat ze vaker gezien worden, en u meer naamsbekendheid krijgt voor uw geld. Herbruikbare tassen zijn altijd een geweldige manier geweest om uw merk met de wereld te delen, maar sinds supermarkten zijn begonnen met plastic draagtassen aan te rekenen, is hun marketingwaarde de hoogte in geschoten ...

Opvouwbare, herbruikbare boodschappentassen

Een opvouwbare boodschappentas is erg handig en kan door uw klanten en potentiële klanten elke dag worden gebruikt, iets waarvan u de kracht niet mag onderschatten.

Al onze producten hebben we geselecteerd omdat ze perfect zijn voor bedrukking met uw bedrijfslogo of de boodschap van uw organisatie, of het nu voor een prijsuitreiking of een leuke benefietdag is. Ze zijn ook zeer geschikt als weggevertjes voor evenementenorganisatoren en exposanten op beurzen. Bedrukte draagtassen zijn ideale goodiebags of geschenkzakjes, die gevuld kunnen worden met weggevertjes voor tentoonstellingen of conferenties, of als relatiegeschenk. Bekijk zeker ook ons enorme assortiment pennen, kantoorbenodigdheden, notitieblokken en snoepgoed als merchandise om uw promotie compleet te maken!

Gepersonaliseerde bedrukking van draagtassen

Zeefdruk is de meest doeltreffende methode om promotionele boodschappentassen te bedrukken, of die nu gemaakt zijn van geweven katoen, jute, canvas of gerecycled plastic. De meerderheid van onze prijzen zijn inclusief standaarddecoratie, maar als u niet vindt waar u naar op zoek bent, neem dan contact op met het team. Zij zullen u met plezier advies geven en al uw vragen over het bedrukken van uw tassen beantwoorden. Wij helpen u graag om de juiste tas te kiezen, waarbij we rekening houden met printoppervlak, prijs, kleur, kwaliteit en functionaliteit.

 

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.