Plastic-tassen

De bedrukte plastic tas is een voordelig promotioneel product - divers, praktisch en duurzaam. Bekijk hieronder ons assortiment...

Filter By

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geweldig voor gebruik in de commerciële sector, of als goodiebag gevuld met tal van weggevertjes voor uw marketingcampagne. Bedrukte plastic tassen hebben talloze toepassingen waarmee u maximale naamsbekendheid verwerft voor uw merk. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, waaronder plunjezak of goodiebag, met handgreep, draagopening of flexibele handgrepen. Ze werken ook heel goed op conferenties of beurzen.

Bedrukte plastic tassen

Dankzij de vele opties voor het bedrukken, waaronder Pantone-kleurafstemming, zal ons assortiment bedrukte plastic tassen uw merk gegarandeerd doen opvallen. Een groot aantal plastic tassen nodig? Bel ons team; zij vinden de scherpst geprijsde plastic tassen voor uw bedrijf of organisatie.

Veel bedrijven kiezen voor een milieuvriendelijker imago en meer ecologische marketingcampagnes, en dus is het belangrijk dat uw merk niet achterblijft. Veel van deze tassen zijn uiterst stevig en volledig herbruikbaar, wat de negatieve impact van een plastic wegwerptas elimineert. Of u kunt herbruikbare katoenen draagtassen of gerecyclede papieren tassen overwegen voor uw campagnes. Ons team zal met plezier de opties met u bespreken.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.