We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Papertassen

Het is niet zomaar een papieren tasje - het is de perfecte manier om uw merk zoveel mogelijk in het oog te laten springen! Bekijk hieronder ons assortiment...

Bedrukte papieren tassen kunnen voor tal van zaken gebruikt worden, en omdat er steeds meer bewustzijn bestaat over de catastrofale gevolgen die plastic heeft voor het milieu, worden ze een uiterst populair alternatief voor plastic wegwerptassen. Of u nu promotionele papieren tassen nodig heeft voor commercieel gebruik, relatiegeschenken of als goodiebags voor weggevertjes op conferenties of evenementen, Fluid kan de perfect tas vinden voor uw marketingcampagne, hoe groot of klein ook!

Bedrukte papieren draagtassen

Er bestaan eveneens tal van opties voor het bedrukken van onze papieren tassen. We zorgen ervoor dat uw merk opvalt, inclusief digitale full-colourdruk, lithografie of zeefdruk. Een groot aantal papieren tassen nodig? Bel ons vriendelijke verkoopteam; zij vinden de scherpst geprijsde papieren tassen voor uw bedrijf of organisatie. Al onze bedrukte papieren tassen zijn perfect om uw bedrijfslogo en -informatie op te zetten en bestaan in tal van stijlen, soorten, groottes en kleuren, zodat u gegarandeerd de juiste papieren tas vindt!

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.