Draagtassen met Trekkoord

De meest veelzijdige bedrukte tassen die we hebben - ze werken uitzonderlijk goed als promotioneel product voor bedrijven in elke branche die op zoek zijn naar iets dat past bij hun marketingcampagne, hoe groot of klein ook.

Filter By

Producten 1-24 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Promotionele rugzakken met koordsluiting zijn perfect om uw spullen in te bewaren. Omdat ze zo licht en compact zijn, kunnen ze eenvoudig worden opgevouwen en weggeborgen om op elk moment te gebruiken. Al onze artikelen zijn geschikt om te voorzien van uw logo en de gegevens van uw organisatie. En het zijn uitstekende tasjes voor sportmateriaal, boeken, schoenen of weggevertjes op beurzen of tentoonstellingen.

Gepersonaliseerde rugzakken met koordsluiting

Bedrukte rugzakken met koordsluiting kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen, zoals waterbestendig plastic, wat ideaal is voor evenementen of festivals waar u uw spullen droog moet zien te houden in het geval van een stortbui.  Andere materialen zoals katoen, milieuvriendelijke materialen en polyester zijn ook beschikbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en maten. Wat uw marketingbehoeften dus ook zijn, bij Fluid vindt u de perfecte promotionele rugzak met koordsluiting voor uw bedrijf of organisatie.  Digitale volledige full-colourbedrukking is inbegrepen in de prijs. Bedrukte rugzakken met koordsluiting zijn dus een uitstekende, opvallende optie voor corporate branding!

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.