Beoordelingen en getuigenissen

Het is belangrijk voor ons dat we altijd tot het uiterste gaan voor u - daarom maken we gebruik van Feefo, de onafhankelijke aanbieder voor beoordelingen en recensies.

Ledereen die ons op Feefo beoordeelt, is een echte geverifieerde klant. En we zijn er enorm trots op dat we hun Platinum Trusted Merchant-status hebben bereikt - dat betekent dat onze klanten ons consequent een gemiddelde beoordeling van tussen de 95% en 100% hebben gegeven.

Feedback


"Bedankt voor de kwaliteitsservice die je ons hebt geboden... Neem het van iemand die met print op producten werkt, jullie zijn erg professioneel!"

eGreen

"Heel erg bedankt dat je me vorige week hebt geholpen met onze dringende mint-bestelling. Ik waardeer echt hoe snel mijn aanvraag werd behandeld en we zijn erg blij met het product dat we hebben ontvangen."

Instant Home Ltd.

"Bedankt voor al je werk en inspanningen. Ik kreeg precies wat ik wilde en voor de tijd dat ik ze nodig had. Uitstekende klantervaring. Ik ben erg blij met de afwerking en kwaliteit van de service. Ik zal je bedrijf zeker weer gebruiken voor onze grotere projecten."

Stablelab

"Het artikel dat ik kocht stond niet op het verlanglijstje van mijn klant, het was een suggestie van Fluid en mijn klant vond het geweldig. De kwaliteit, prijs en levertijd waren allemaal uitstekend."

FCB Inferno


"Na met u te hebben gesproken en met uw zeer klantgerichte team te hebben gewerkt (speciale vermeldingen voor Lauren en Jemini), arriveerde de bestelling, zoals beloofd, op de dag voordat we vertrokken. Deze trolleysleutels werden zeer gewaardeerd en we hadden veel succes met hen. Bedankt aan alle betrokkenen voor het doen van een extra stap. Ik zal uw bedrijf in de toekomst zeker gebruiken voor onze zakelijke behoeften."

Clean Air Ltd.

"De service van Fluid was fantastisch. Alle vragen die ik had werden snel en gemakkelijk beantwoord. Ik heb veel wijzigingen aangebracht in mijn eindproduct, dus ik was erg blij met de geleverde service met betrekking tot de bereidheid van Fluid om help me met deze veranderingen. Het personeel, in de communicatie met hen, was ook erg vriendelijk. Ik zou Fluid aan iedereen aanbevelen"

Hargreaves Lansdown

"Briljante service van begin tot eind. Ik ben erg onder de indruk van het bedrijf, elke medewerker met wie ik contact had was beleefd, vriendelijk en uiterst behulpzaam en ik had het gevoel dat ze altijd hun best deden om aan onze behoeften te voldoen. Het product dat we bestelden was perfect en precies waar we om vroegen. Ik zou fluid branding ten zeerste aanbevelen en ik zou ze zeker weer gebruiken."

Menarini Diagnostics


"We hebben onze bestelling vandaag ontvangen, we zijn blij met de snelle levering en het product van goede kwaliteit, ik zal uw site bij anderen aanbevelen. Prettige kerstdagen aan al uw personeel!"

Copart Vehicle Auctions Ltd.

"Geweldige communicatie en geluisterd naar al onze eisen en suggesties. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van onze adventskalenders - veel tevreden medewerkers bij Sky Sports News!"

Sky Sports News

"Ik wilde even zeggen hoe uitstekend je bent geweest! Fluid Branding zal zeker de hoogste prioriteit hebben als een klant in de toekomst om promotionele merchandise vraagt."

Yeomans

"Ik wil je enorm bedanken voor al je hulp vorig jaar. De klant was erg blij met de paraplu's en overweegt zelfs om meer te bestellen! Het is geweldig om een ??betrouwbare en ondersteunende leverancier te hebben gevonden."

Webvid


"De flessen zijn een groot succes."

Viper Goalkeeping

"Geweldige ervaring - van begin tot eind! Ik zou niet aarzelen om Fluid Branding aan te bevelen en dat heb ik al gedaan. Eersteklas klantenservice! Mijn bestelling was op het laatste moment en het team werkte met mij samen om het van tevoren bij mij te krijgen . Altijd beleefd en responsief en deed zeker die extra mijl. Een genot om met zowel Bronte als Kevin om te gaan, een echte aanwinst voor uw organisatie."

MetaPack

"Bedankt voor de geweldige trofeeën mensen!"

Eoin Diffley, Irish Life Investment Managers