fluid futures

Bij Fluid denken we verder dan winst om projecten te ondersteunen en een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de gemeenschap. We zijn misschien niet perfect, maar we zijn wel oprecht en doen steeds ons best om producten te leveren met minimale impact op het milieu, om ons steentje bij te dragen aan de gemeenschap en om met onze projecten het belang van anderen te dienen - niet alleen dat van ons.

We beloven om verantwoordelijk te zijn, wat betekent dat we met onze missie om beter geïnformeerde productkeuzes te stimuleren, verder gaan dan winstbejag. Onze Futures Group bij Fluid probeert elke dag manieren te vinden om dingen beter te doen - door naar nieuwe ideeën te luisteren, gesprekken op te starten en kleine veranderingen aan te moedigen die onze branche beter maken.

Al in 2006 lanceerden we 'Eco Incentives' als een milieugericht submerk van Fluid. Al snel werd duidelijk dat ons milieuvriendelijke assortiment niet zozeer een niche, maar een centraal onderdeel van ons ethos en onze corebusiness was, en dus ging dit deel uitmaken van ons hoofdmerk. We slaagden erin CO2-neutraal te worden en ISO 9001- & 14001-accreditatie te verwerven, terwijl het duidelijk werd dat een sterke focus op doelen een goede bedrijfsvoering betekende. Betere bedrijfsvoering stelde ons in staat om meer te doen dan winst maken.

B-Corp-gecertificeerd

We zijn ook B-Corp-gecertificeerd, wat wil zeggen dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoordingsplicht, om een evenwicht te vinden tussen winst en het leveren van een positieve bijdrage. Hier kunt u meer lezen over B-Corp en wat dat voor ons inhoudt.

De drie pijlers van Fluid

Als onderdeel van onze toewijding aan onze mensen, het milieu en de gemeenschap, hebben we een ‘doelenkader’ ontworpen om te verzekeren dat we altijd ons beste beentje voorzetten. Onze drie pijlers - Fluid Futures, Fluid Friends en Fluid Family - zijn een weerspiegeling van onze bedrijfswaarden, die verder gaan dan alleen winst maken, en helpen om onze commerciële beslissingen te sturen.

Fluid Futures

Fluid Friends

Fluid Family