Laptoptassen

Een bedrukte laptoptas is niet alleen handig om uw laptop te dragen, het is een enorm veelzijdige manier om met uw merk de aandacht te trekken wanneer u onderweg bent ...

Filter By

Producten 1-15 van 196

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-15 van 196

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alles wat de zakelijke reiziger nodig heeft

Ons assortiment tassen is geschikt voor zo goed als alle laptops en zelfs tablets! Van stijlvolle lederen tassen voor leidinggevenden tot een budgetvriendelijker assortiment, perfect voor een groot extern verkoopteam. Elke tas kan bedrukt worden met het logo en de informatie van uw bedrijf, om uw merk altijd en overal in het oog te laten springen.

Deze promotionele laptoptassen zijn niet alleen handig om uw laptop of tablet mee te nemen. Ons assortiment omvat ook veilige tassen met antidiefstalbeveiliging, met ingebouwde RFID-bescherming of zelfs met een interne powerbank of zonnepaneel om al uw apparaten mee op te laden!

We hebben gegarandeerd een laptoptas die perfect past bij uw behoeften én uw budget. Neem gerust contact op met ons verkoopteam om uw wensen te bespreken.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.