USB-sticks

Een van de meest populaire promotieproducten - veelzijdig, praktisch en duurzaam! Bedrukte memorysticks zijn niet alleen geweldige weggevertjes op beurzen, maar worden ook gewaardeerd als relatiegeschenk voor zakelijke klanten. Met verschillende opslagopties, van 4 GB tot maar liefst 128 GB, en de mogelijkheid tot bedrukking en personalisatie zult u zeker de perfecte USB-sticks of -gadgets vinden voor uw merk.

Filter By

Producten 1-24 van 162

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 162

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bedrukte memorysticks en opslagapparaten

Of u nu in de high-techsector werkt of niet, deze handige apparaatjes bedrukt met uw merk zijn altijd in trek bij zowel bestaande als potentiële klanten.  Fluid heeft verschillende soorten bedrukte flashdrives voor het opslaan van documenten, bestanden of foto's, waaronder USB-pennen, USB-drives, sleutelhangers, creditcard flashdrives, houten en milieuvriendelijke flashdrives, en de altijd populaire en trendy twister flashdrive.

Op zoek naar een specifiek type of formaat?  Ons productteam staat voor u klaar. We adviseren u graag bij het vinden van het juiste product voor uw campagne.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.