Huis en tuin

Huis en Tuin

Uitzonderlijke geschenken voor thuis, die functionaliteit en naamsbekendheid combineren en uw grote of kleine campagne maximale zichtbaarheid bezorgen.  Fluid heeft een uitgebreid assortiment producten, en u vindt gegarandeerd een geweldig geschenk of bijzondere beloning voor uw klanten of medewerkers.

Filter By

Producten 1-24 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bedrukte kaarsen in verschillende stijlen

Van budgetvriendelijke theelichtjes tot luxueuze geurkaarsen in kristallen houders: kaarsen zijn het perfecte geschenk om te graveren met uw bedrijfslogo of -boodschap.  Wij hebben ook geurverspreiders met verschillende parfums en een aparte kaars in de vorm van een steen. Presenteer uw kaars in een gepersonaliseerde doos voor een extra luxueuze touch, uiteraard bedrukt met uw logo!

Gepersonaliseerde geschenken

Op zoek naar een extra speciaal geschenk voor uw klanten of werknemers? Ons verkoopteam helpt u graag verder.  We hebben hoogwaardige fotolijsten in alle maten, stijlen en vormen, premium kristallen vazen in kegelvormige, optische, trompetvormige en nog veel meer uitvoeringen.  Mag het nog exclusiever? Bekijk dan onze kristallen schalen, die ideaal zijn om te graveren met uw logo. Vergeet ook de geschenkdozen niet! Vraag er ons alles over.

Bedrukte producten voor thuis en op het werk

Woonproducten bedrukt met uw bedrijfsmerk om uw bedrijf te promoten - wij hebben het!  Spaarpotten, wekkers, producten voor huisdieren, aanstekers, badkamerproducten - we hebben zelfs rubberen eendjes!  Al onze producten zijn specifiek geschikt voor bedrukking met uw logo en zijn perfect om uw merk te profileren.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.