Kantoorbenodigdheden

Het kantoor is de perfecte omgeving voor bedrukte promotieartikelen met uw merk. Alles wat u op kantoor nodig heeft, kunnen wij bedrukken.  Ons assortiment omvat bedrukte plakbriefjes, gummetjes, etuis en nog veel meer bedrukte kantoorartikelen. Niets is ons te gek! Fluid is expert op het gebied van de allerbeste bedrukte kantoorbenodigdheden. Wij garanderen dan ook dat uw merk elke dag weer zoveel mogelijk gezien wordt.  Daarnaast zijn promotionele kantoorbenodigdheden niet alleen op kantoor nuttig. Vanwege de relatief lage kosten en flexibele ontwerpopties zijn deze bedrukte artikelen perfect als weggevertje tijdens beurzen en evenementen. Met een beetje fantasie bedenkt u de prachtigste artikelen!

Filter By

Producten 1-24 van 129

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 129

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gepersonaliseerde post-its en plakbriefjes

Zin om creatief aan de slag te gaan?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Fluid levert op maat gemaakte plakbriefjes en memoblokken, geheel afgestemd op uw specifieke wensen.  Heeft u een unieke vorm op maat nodig voor uw marketingcampagne? Neem dan vooral contact op met ons ontwerpteam. Zij staan altijd voor u klaar om samen met u het perfecte artikel te maken!  

Een steentje bijdragen aan het milieu?

Bekijk onze fantastische reeks milieuvriendelijke producten, gemaakt van verschillende gerecyclede materialen, waaronder duurzaam hout, gerecycled plastic, gerecycled polystyreen en biologisch katoen. Stuk voor stuk prachtig met digitale print in full-colour of zeefdruk (inbegrepen in de prijs).  Promotionele ecoproducten zijn ook beschikbaar in een reeks standaardkleuren of aangepaste kleuren (PMS) tegen meerprijs. Voor bepaalde producten is er ook een snelle service beschikbaar. Informeer hiervoor bij ons verkoopteam.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.