Inkoop en maatwerkproducten

Het kwartje is gevallen. U hebt een geniale ingeving. Maar u hebt geen idee hoe het verder moet. Fluid Branding wel. We kunnen u de expertise bieden om uw concept te realiseren met ons team dat gespecialiseerd is in inkoop en maatwerkproducten.

Uw merchandise op uw manier

Het gaat om wat u nodig hebt. Van USB-sticks en elektronica tot kleding en accessoires of van ecologische artikelen tot handgemaakt, promotionele merchandise op maat: we kunnen het allemaal leveren. Snel, van hoge kwaliteit en conform alle wet- en regelgeving.

Het volledige proces wordt door ons team van experts afgehandeld. Voor u betekent dat de geruststelling dat u van begin tot eind de best mogelijk service krijgt.

Inkoop in het Verre Oosten, van concept tot voltooiing

Het is geen geheim: we weten allemaal dat China betaalbare producten levert.

Wat u misschien niet weet, is dat wij bij Fluid een internationaal team van experts hebben opgebouwd dat gespecialiseerd is in het vereenvoudigen van het inkoopproces in China. Zij leveren u betaalbare professionaliteit, waar u ook bent.

Ons proces is heel simpel. Dit zijn de stappen:

  1. Concept: Hebt u een bepaald product in gedachten? Of alleen een geniaal idee? Laat het ons weten. We horen graag uw ideeën en zijn zelf ook goed in het bedenken ervan.
  2. Specificaties en ontwerp: Hier begint uw idee vorm te krijgen. We werken nauw met u samen om elk detail van uw nieuwe product te bepalen. Daarbij zorgen we ervoor dat alle neuzen vanaf de eerste dag dezelfde kant opstaan.
  3. Inkoop: Nu komt onze expertise echt om de hoek kijken. Met onze bestaande kennis kunnen we de fabrikanten van uw merchandise rechtstreeks benaderen. Zo zorgen we er niet alleen voor dat u internationaal gezien de beste prijs krijgt, maar ook dat alleen de allerbeste leveranciers de kans krijgen om aan uw project te werken.
  4. Feedback: Wat vindt u van de prijs? Gebruiken we de materialen die u zich had voorgesteld? Ziet het eruit zoals u had verwacht? Laat het ons weten. We zullen altijd ons best toen om aanpassingen te maken op basis van uw suggesties.
  5. Proefmonster: Hebt u slechts een enkele usb-stick nodig om te controleren of die hetzelfde is als uw bestaande product? Of een compleet nieuw prototype om aan uw investeerders te laten zien? Soms hebt u gewoon een proefmonster nodig om te zien of alle details kloppen. Hoe dan ook, we tonen u graag hoe uw eindproduct eruit komt te zien.
  6. Productie: Of u nu tweehonderd of twee miljoen stuks nodig hebt, we volgen uw product bij elke stap om ervoor te zorgen dat elk exemplaar helemaal klaar is. Waar, wanneer en precies zoals u dat verwacht.
  7. Testen en naleving We weten hoe belangrijk de naleving van wetten en internationale normen is als het gaat om merchandise. Daarom wordt elke order geanalyseerd, getest en geproduceerd in overeenstemming met alle relevante wet- en regelgeving. Dat elimineert de risico‘s in het proces, zodat u kunt ontspannen. We hebben alles onder controle.
  8. Verzending: Per koerier, luchtvracht of schip: we bekijken wat het beste bij uw wensen past om er samen met onze ervaren logistieke partners voor te zorgen dat uw order precies op de juiste plaats en tijd wordt geleverd.
  9. Voltooiing: Dat is alles. Uw producten, waar, wanneer en hoe u ze nodig hebt. Zo simpel is het.

U hebt de ideeën. Wij hebben de middelen, de ervaring en de mogelijkheden.

Aan de slag.