Zakelijke merchandiseprogramma‘s

We weten dat een succesvol merk om veel meer draait dan herkend worden en een vracht aan producten verkopen. Er zijn heel veel zaken om rekening mee te houden: strategische partnerschappen, coördinatie van verschillende kantoren, dealers, franchises, merkbeleid et cetera.

Daarom hebben we zakelijke merchandiseprogramma‘s opgezet. Ze zijn ontworpen om u al dat ingewikkelde werk uit handen te nemen. Voor ons zijn ze een gamechanger. Ze werken gewoon. En ze vormen een oplossing waarvan u zich zult afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund.

Oké, maar wat is een zakelijk merchandiseprogramma?

Simpel gezegd is een zakelijk merchandiseprogramma het antwoord op al die zakelijke merkproblemen waar zovelen mee te maken hebben. Het programma biedt online bestelsystemen, merkbeheer, kostenreducties en realtime managementrapporten. Die geven u het noodzakelijke inzicht in en de controle over de producten die uw merk dragen.

De spil van het programma is uw centrale productportal: de plek waar u en uw teams al uw bedrukte artikelen bestellen. We hebben uitgebreid met klanten gesproken en veel tijd besteed aan het ontwikkelen van functionaliteit die u voordelen oplevert. We zijn dan ook supertrots op het resultaat.

De programma‘s bieden zaken als:

  • Gemak en controle: Veilige online portals voor het bestellen van merchandise vormen het hart van uw beheersysteem. Ze bieden gemak en controle over alle activiteiten van uw hele organisatie.
  • Lagere kosten: Door al uw promotionele artikelen via een enkel vertrouwd, online productprogramma te kopen, profiteert u van schaalvoordelen die de kosten per stuk helpen verlagen.
  • Merkbescherming: We houden toezicht op de selectie, inkoop en fabricage van alle producten. Dat zorgt ervoor dat de productkwaliteit en branding altijd exact voldoen aan de waarden van uw merk.
  • Kortere doorlooptijden: Met behulp van een optioneel voorraad-/magazijnsysteem kunt u de doorlooptijd van bestelling tot levering van uw promotionele artikelen drastisch verminderen.
    Managementrapporten op maat Het zakelijke merchandiseprogramma wordt geleverd met ingebouwde managementrapporten. Daarmee kunt u alle voorraden, leveringen, nabestellingen en gebruik volgen, zoals uitgaven aan merchandise en de populairste producten.
  • Een eigen accountmanager: Uw eigen, ervaren accountmanager is uw aanspreekpunt voor al uw vragen en problemen. Hij of zij zorgt ervoor dat u snel de antwoorden krijgt die u zoekt. Verder kan uw accountmanager helpen bij het selecteren van de juiste producten voor uw merk en suggesties doen voor nieuwe merchandise op basis van de nieuwste trends.
  • Multiterritoriale fulfillment: We hebben niet alleen experts in multiterritoriale logistiek, warehousing en tracking, maar onze diensten zijn bovendien beschikbaar in verschillende valuta‘s en talen.

Informeer naarmerchandiseprogramma‘s

Vul het formulier in en klik op verzenden vandaag om contact met ons op te nemen over hoe we u kunnen helpen met een op maat gemaakte, speciale online merchandiseprogramma.