Plastic pennen

Filter By

Producten 1-24 van 89

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 89

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Machtiger dan het zwaard

Wie heeft er ooit een zwaard laten bedrukken met zijn bedrijfslogo? Natuurlijk hebben zwaarden door de eeuwen heen menig mens "overtuigd". Maar als marketingtool stellen ze niet zo veel voor. Pennen daarentegen...

Onderstreep het karakter van uw merk

Ons assortiment bedrukte plastic pennen is beschikbaar in een verscheidenheid aan vormen, maten, brandingopties, mix-en-match kleuren en printoppervlakken. Zo vindt u altijd wat u zoekt. Bij Fluid vindt u altijd een promotionele pen die bij uw merk past.

Duurzame branding voor minder geld

Met onze plastic pennen hebben uw klanten altijd een antwoord op de vraag "Heeft er iemand een pen?" Geef uw klanten een bedrukte pen met uw logo en de contactgegevens van uw bedrijf en ze hebben uw merk nog lang op zak. Zeker als het een hoogwaardige, duurzame pen is. En met bedrukte plastic pennen hoeft hoge kwaliteit geen hoog prijskaartje te betekenen. Plastic pennen zijn voordelige en effectieve promotieartikelen met een enorm merkbereik.

Uit onderzoek door de British Promotional Merchandise Association blijkt dat maar liefst 66% van de mensen een bedrukte pen op hun bureau heeft liggen. De promotionele waarde van de plastic pen spreekt voor zich. Daarnaast zijn ze veelzijdig en kunnen ze gebruikt worden als weggevertje tijdens speciale evenementen, relatiegeschenk, voor in goodiebags en nog veel meer.