Plastic pennen

Promotionele producten en merchandise zijn een van de meest effectieve manieren om uw merk te adverteren met uw bedrijfslogo. Fluid Branding heeft de expertise en kennis om elke marketingcampagne die u overweegt te verbeteren, nu of in de toekomst. We hebben een uitgebreid assortiment aan producten waaronder pennen, mokken, tassen, paraplu's, kleding, briefpapier, sleutelhangers en nog veel meer. Het kiezen van het juiste product voor uw campagne kan een enorme uitdaging zijn, maar ons ervaren verkoopteam en creatieve kunststudio staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor uw budget, hoe groot of klein ook.

Filter By

Producten 1-24 van 121

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 121

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Machtiger dan het zwaard

Wie heeft er ooit een zwaard laten bedrukken met zijn bedrijfslogo? Natuurlijk hebben zwaarden door de eeuwen heen menig mens "overtuigd". Maar als marketingtool stellen ze niet zo veel voor. Pennen daarentegen...

Onderstreep het karakter van uw merk

Ons assortiment bedrukte plastic pennen is beschikbaar in een verscheidenheid aan vormen, maten, brandingopties, mix-en-match kleuren en printoppervlakken. Zo vindt u altijd wat u zoekt. Bij Fluid vindt u altijd een promotionele pen die bij uw merk past.

Duurzame branding voor minder geld

Met onze plastic pennen hebben uw klanten altijd een antwoord op de vraag "Heeft er iemand een pen?" Geef uw klanten een bedrukte pen met uw logo en de contactgegevens van uw bedrijf en ze hebben uw merk nog lang op zak. Zeker als het een hoogwaardige, duurzame pen is. En met bedrukte plastic pennen hoeft hoge kwaliteit geen hoog prijskaartje te betekenen. Plastic pennen zijn voordelige en effectieve promotieartikelen met een enorm merkbereik.

Uit onderzoek door de British Promotional Merchandise Association blijkt dat maar liefst 66% van de mensen een bedrukte pen op hun bureau heeft liggen. De promotionele waarde van de plastic pen spreekt voor zich. Daarnaast zijn ze veelzijdig en kunnen ze gebruikt worden als weggevertje tijdens speciale evenementen, relatiegeschenk, voor in goodiebags en nog veel meer.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.