Glaswerk

Bedrukt glaswerk is een ideaal relatiegeschenk en geeft uw branding een stijlvol tintje. Ons assortiment promotieglazen heeft vele toepassingen waardoor uw merk zich kan onderscheiden van de concurrentie. Bekijk hieronder ons assortiment...

Filter By

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gegraveerde of bedrukte glasproducten

Heeft u al eens gedacht aan bedrukt glaswerk uit ons uitgebreide aanbod? We hebben alles, van tumblers en glazen voor sterke drank, bierglazen, wijnglazen en champagnefluitjes tot flessen, decanteerflessen, kannen en karaffen - van de allerbeste kwaliteit en geschikt voor bedrukking met uw logo of campagneboodschap.

Beeld u uw klanten in aan het eind van een drukke werkdag: een ijskoud biertje in de hand, in een glas waarop uw merk schittert. Of drinkend uit die speciaal gegraveerde fluitjes die u hen stuurde als bedankje voor hun vertrouwen...

Bedrukt of gegraveerd?

Bijna al ons promotioneel glaswerk kan zowel bedrukt als gegraveerd worden met uw logo of bedrijfsgegevens. Welke methode u kiest, is afhankelijk van uw design en het doel van uw campagne of promotie. Graveren is net dat tikkeltje exclusiever, maar met glasdruktechnieken heeft u meer mogelijkheden op het vlak van kleuren en artwork.

Neem gerust contact op met ons team om uw wensen te bespreken. Wij geven u graag advies over bedrukte glazen, gegraveerde glazen, de oppervlakte voor bedrukking, presentatiedozen en meer.

Luxe geschenken in glaswerk

Ook voor uw meer exclusieve geschenken is bedrukt glaswerk uitermate geschikt. Ons assortiment glaswerk bevat een aantal producten die, voorzien van uw logo en een speciale boodschap, het perfecte geschenk zijn voor uw beste klanten of medewerkers. Combineer met een luxe pen of een speciale onderscheiding voor nog meer uitstraling.

Hoe u onze fantastische producten in glaswerk ook wenst in te zetten, wij helpen om van uw campagne een daverend succes te maken.

Daar moeten we op klinken. Maar niet te hard.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.