Snoep

Snoepjes, lolly's, pepermuntjes, chocolade, jelly beans en zelfs kauwgom - al dit promotionele snoepgoed kan bedrukt worden met uw bedrijfsgegevens. Ons uitgebreide assortiment bevat niet alleen bedrukte snoepwaren en chocolade, maar ook cake en koekjes.

Filter By

Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wie houdt er niet van zoet?  Misschien heeft u wel een zakelijke relatie die u wilt bedanken met gepersonaliseerd snoepgoed. Het is ook ideaal voor bedrijfsevenementen en -gelegenheden, uiteraard bedrukt met uw branding!

Seizoensgebonden snoepjes

Ons seizoensgebonden assortiment heeft snoepgoed voor Pasen, Kerstmis en Valentijnsdag en biedt een extra marketingkans om uw merk bij uw klanten te promoten.

Zoete weggevertjes voor evenementen

Fluid kan gepersonaliseerd en bedrukt snoepgoed leveren, afgestemd op uw specifieke marketingeisen - ons verkoopteam staat voor u klaar!  Bedrukt snoepgoed is de perfecte giveaway op evenementen of beurzen: het is goedkoop en kan individueel verpakt worden in zakjes, buisjes, potjes, blikjes of doosjes, die ook kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo en -gegevens.