Waarom voor Fluid Branding kiezen?

We zouden erg graag uw nieuwe promotionele partners worden, en doen er alles aan om te verzekeren dat u de producten krijgt die u nodig hebt - wanneer u die nodig hebt. Maar als u nog steeds niet overtuigd bent, dan zijn hier enkele geweldige redenen om samen met Fluid uw volgende promotiecampagne op touw te zetten.

1. Een eigen accountmanager

U krijgt uw eigen, gespecialiseerde accountmanager die bij elke stap voor u klaarstaat. En als u ons belt of e-mailt, krijgt u steeds dezelfde persoon aan de lijn.

2. We zijn experts in onze branche

Ons team traint voor en behaalt kwalificaties van de British Promotional Merchandise Association. Dit is een programma voor permanente beroepsontwikkeling dat ervoor zorgt dat we altijd goed bijgeschoold blijven en op de hoogte zijn van de nieuwste kennis in ons vakgebied.

3. We zijn best wel aardig

Ook al zeggen we het zelf! Leer het team beter kennen op de pagina over onze Fluid-familie. We proberen uw ervaring met Fluid zo aangenaam en vlot mogelijk te laten verlopen. We zijn trouwens ook een geweldig quizteam.

4. Onze succesverhalen

We werken samen met enkele grote namen en verzorgen hun branding en promotionele merchandising. Raadpleeg onze klantcases om te zien hoe we deze bekende merken hebben geholpen - en ontdek wat we voor u kunnen doen ...

5. Ongeëvenaarde normen en naleving

Naleving en normen zijn voor ons van het allergrootste belang - we zijn grote voorstanders van strenge regels en richtlijnen voor de hele branche, maar streven er ook naar om als bedrijf verder te gaan dan alleen winst maken. Dit wordt weerspiegeld in onze B-Corp-certificering. Klik hier om meer te lezen ...

6. Onze trotse momenten

Het is fijn om erkend te worden wanneer de beste zijn echt telt. U leest hier alles over onze prijzenkast.

7. We worden onafhankelijk gecontroleerd

We zijn Gold Trusted Merchants bij Feefo, een wereldwijd beoordelingsplatform dat wordt gebruikt door de meest vertrouwde merken ter wereld. Deze Gold-status wordt toegekend voor consistent uitstekende klantenservice. Wat fijn is. Lees hier onze recensies.

8. Een enorm productassortiment ...

We hebben een GIGANTISCH assortiment producten voor u klaarstaan. En dankzij onze gespecialiseerde accountmanagers helpen we u om de juiste merchandise te kiezen voor uw promotie. Ga naar onze pagina Alle producten om aan de slag te gaan ...

9. ... en we kunnen u helpen om zowat alles te vinden!

Iets bijzonders nodig? Vindt u dat extra speciale bedrukte product maar niet? Geen zorgen! We hebben onze eigen inkoopafdeling die precies kan vinden wat u zoekt - altijd scherp geprijsd, op tijd en het beste op de markt.

10. Onze gespecialiseerde ontwerpstudio

We hebben onze eigen gespecialiseerde ontwerpstudio om uw design voor u te produceren. Daar werken enkele van de beste ontwerpers in de promotionele productenbranche, die u helpen om uw project van concept tot voltooiing te brengen.

11. U kunt uw bestellingen online volgen ...

Onze online service om orders te volgen is speciaal voor onze klanten ontworpen. We noemen dit de klantenlounge, en deze lounge maakt het gemakkelijker om online uw orders te volgen en proefdrukken goed te keuren ...

12. Ons zakelijke merchandiseprogramma‘s

We bieden online zakelijke merchandiseprogramma‘s. Zo krijgt u eenvoudig toegang tot online bestelsystemen, merkbeheer, kostenreducties en realtime managementrapporten, voor beter inzicht in en meer controle over de producten die uw merk dragen!

13. We doen veel voor het milieu

We vinden het erg belangrijk om zorg te dragen voor de planeet - en dat doen we dan ook door ons werk. We zijn ook B-Corp-gecertificeerd, wat wil zeggen dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoordingsplicht. Lees hier verder.

 


Klinkt dit interessant? Neem contact met ons op voor een gesprek, en we helpen u om uw merk op de kaart te zetten!