Promotionele producten, maar dan gemakkelijker

U heeft genoeg omhanden - en u kunt een overdreven ingewikkeld proces om bedrukte producten te bestellen voor uw nieuwste campagne missen als kiespijn. Daarom proberen we het hele proces bij Fluid zo eenvoudig en vlot mogelijk te houden.

We houden u op de hoogte en staan u van begin tot einde bij, zodat u altijd weet hoe alles verloopt. Het komt allemaal neer op enkele eenvoudige stappen:


1) De offerte

De website staat boordevol geweldige productideeën - zoek gewoon wat u wilt en volg de instructies om uw offerte aan te vragen. Of als u inspiratie nodig hebt, kunt u contact opnemen met ons team, dat u graag bijstaat door ideeën aan te reiken.

We sturen u tijdig een nauwkeurige offerte op basis van uw wensen en behoeften. De offerte bevat alles wat u nodig hebt om een geïnformeerde beslissing te maken - maar als u meer informatie nodig hebt, kunt u steeds terecht bij uw eigen accountmanager, die met plezier al uw vragen zal beantwoorden.

Dat brengt u bij stap twee ...

2) De bestelling

Om het hele proces nog gemakkelijker - en vooral sneller - te maken, zetten we een ‘Nu bestellen’-knop op uw offerte. Zodra u klaar bent om verder te gaan, klikt u op deze knop. Als we nog extra gegevens van u nodig hebben om de bestelling te plaatsen, wordt dit nu gevraagd.

We zijn trots op onze goede communicatie, en houden u bij elke stap op de hoogte.  Uw bestelling wordt schriftelijk bevestigd, samen met leveringsinformatie en -kosten.

U kunt ook inloggen en uw bestelling volgen via onze Klantenlounge, die op elk moment actuele informatie over uw bestelling biedt. Via de lounge kunt u bovendien rechtstreeks met uw accountmanager communiceren.

Dit brengt ons bij stap drie. Voor de meeste promotionele producten die we verwerken, is gepersonaliseerd artwork nodig, en daar komt onze interne studio goed van pas...

3) Goedkeuring van artwork

Ons ervaren studioteam werkt zij aan zij met uw accountmanager en verwerkt uw artwork precies zoals u dat wilt. Binnen gemiddeld slechts twee uur - ongezien snel in de branche - ontvangt u een pdf met een grafische proefdruk, zodat u precies kunt zien wat u heeft besteld. Indien nodig kunt u nog enkele laatste wijzigingen aanbrengen.

Hier kunt u meer lezen over het proces voor artwork.

Standaard artwork en drukproeven maken gratis deel uit van onze service. We kunnen tegen een toeslag echter ook helpen met gecompliceerdere ontwerpen en creatieve diensten. Neem contact op met uw accountmanager als u geïnteresseerd bent in onze volledige ontwerp- of marketingdiensten.

De productie start zodra u het ontwerp goedkeurt en groen licht geeft...

4) De productie

Achter uw accountmanager zit een ervaren productie- en logistiek team dat ervoor zorgt dat uw promotionele producten op een hoog niveau worden vervaardigd, bedrukt en op tijd en binnen budget worden geleverd.

Dankzij onze ISO 9001-kwaliteitssystemen en omdat we een van een handvol BPMA Charter-bedrijven zijn, kunt u er zeker van zijn dat we over de juiste mensen en systemen beschikken om het productieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wilt u een eenvoudige afdruk in één kleur, geleverd in Nederland? Of volledig gepersonaliseerde merchandise, geleverd op verschillende locaties wereldwijd? Dit vormt de kern van ons werk, en we zijn er trots op dat we dit uitzonderlijk goed doen.

Zoals steeds is communicatie de sleutel, en we houden u regelmatig op de hoogte over de voortgang van uw bestelling. Daarna laten we u weten wanneer de goederen verzonden zijn, en geven we u volledige traceergegevens.

U bent nu klaar om uw goodies te ontvangen ...

5) Ontvangen van de bestelling

U krijgt een bericht wanneer uw bestelling is verzonden, maar we nemen meteen na de levering ook contact op met u op om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met uw producten. We vinden het uiterst belangrijk dat ze tijdig aankomen en uw verwachtingen inlossen of overtreffen. Op die manier is de kans groter dat u opnieuw voor ons kiest voor uw volgende campagne!

We controleren regelmatig de tevredenheid van onze klanten, en nemen alle feedback en suggesties ernstig. Zo kunnen we de geweldige service bieden waar we om bekendstaan, en begrijpen hoe we het in de toekomst nog beter kunnen doen.

We zijn trots op wat we doen en hoe we dat doen, en dat heeft alles te maken met een team van uitzonderlijke mensen. Klik hier om onze Fluid-familie te ontmoeten ...