Waarom kiest u voor Fluid Branding?

13 redenen om met ons in zee te gaan

Wij willen graag uw promotie-partner zijn. Wij zetten ons 100% in om te zorgen dat u krijgt wat u nodig hebt en wanneer u dat nodig hebt: Producten waar u trots op kunt zijn. Dit zijn de 13 beste redenen waarom wij de beste partner zijn voor al uw promotie-acties.

1. U krijgt een dedicated account manager

Elke klant heeft een dedicated account manager die zich volledig voor u inzet; U heeft dus altijd contact met dezelfde persoon. Hij of zij leert u en uw bedrijf dus goed kennen.

2. ... iemand die kennis van zaken heeft

Ons team is bestaat uit experts in hun vakgebied. We volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en zijn dus altijd up-to-date.

3. En wij helpen graag!

... al zeggen we het zelf! Maak maar eens kennis met ons team. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken, met u mee te denken en u advies te geven. Wij zijn de promotie-experts!

4. Andere klanten zijn zeer tevreden

Wij verzorgen de branding van grote en kleine merken. Kijk maar eens welke bedrijven ons al als promotie-partner inschakelen en bedenk wat wij voor u kunnen doen.

5. Wij houden ons aan regels

Wij werken volgens de hoogste standaarden. En verwachten dat ook van onze leveranciers.

6. Wij zijn onderscheiden

Het is fijn om erkenning te krijgen. Door de jaren heen hebben wij al een aardige prijzenkast kunnen vullen!

7. Wij worden onafhankelijk beoordeeld

Onze klanten waarderen onze producten en onze service. Ze geven ons een 9,5 en 9,7 en daar zijn we trots op!

8. Wij hebben een enorm assortiment ...

U kunt kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment. Uw accountmanager helpt u om de beste promotiematerialen te vinden. Snuffel maar eens tussen al onze producten.

9. ... wij kunnen vrijwel alles leveren wat u wenst!

Heeft u iets unieks nodig? Geen zorgen! Wij vinden precies wat u nodig hebt; kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs. Zeker iets om trots op te zijn!

10. Wij hebben een speciale ontwerpstudio

Wij hebben onze eigen speciale ontwerpstudio. Onze topontwerpers helpen u met het ontwerp van concept tot kant-en-klaar product.

11. U kunt uw bestelling online volgen ...

U wilt graag weten waar u aan toe bent. Onze Customer Lounge is daar speciaal voor gemaakt. In de Customer Lounge keurt u ontwerpen goed en volgt u uw bestelling online.

12. Merchandise Programma

Heeft u een internationaal merk, meerdere vestigingen of een franchise onderneming? Met het Merchandise Programma beheert u zelf alle producten die uw naam dragen. In uw eigen Merchandise Shop kunnen medewerkers bestellingen doen, maar u koopt wel centraal in. U heeft toegang tot realtime management rapportages. Zo profiteert u van lagere kosten.

13. Wij hebben een 'groene' reputatie

Wij vinden het belangrijk om zuinig om te gaan met de wereld waarin we leven. Dat laten we zien in de manier waarop we werken. Lees maar eens hoe we dat doen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem nu contact met ons op! Wij willen uw promotie-partner zijn en u helpen uw merk op de kaart te zetten!

Neem contact met ons op