Gezond eten

Steek een gezonde boodschap in uw campagnes met onze gezonde voedingswaren. Bewust en lekker! Als u nog niet eerder voeding heeft gebruikt in uw campagnes, vindt u hier culinaire inspiratie - bekijk hieronder ons aanbod...

Filter By

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gezonde voeding als giveaway

Steeds meer mensen zijn bezig met gezond eten. Koppel uw merk aan deze trend en kies een gezonde promotionele giveaway uit ons uitgebreide assortiment. We hebben graanrepen, noten, fruit, vitaminesnoepjes en nog veel meer om die gezonde boodschap te promoten.

Al onze producten zijn perfect voor bedrukking met uw bedrijfslogo of -boodschap en zijn geweldige giveaways op evenementen en shows of zelfs voor het personeel op kantoor.

Als het iets minder gezond mag of u wilt scoren met zoetigheid, dan vindt u vast precies wat u zoekt in ons ruime assortiment voedingsmiddelen, waaronder snoepjes, pepermuntjes, chocolade, lolly's en marshmallows. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat uw marketingcampagne of budget ook is.

Ons verkoopteam kan u helpen de perfecte promotionele voeding te kiezen voor uw merk en budget.  Neem vandaag nog contact op om de kers op uw marketingtaart te zetten!