Speelgoed en spelletjes

Speelgoed en spelletjes zijn fantastische promotionele artikelen. Het maakt niet uit hoe oud je bent: iedereen houdt van een zachte knuffel of gezellig bordspelletje. Lijkt het u ook geen goed idee om uw merk te promoten met leuk speelgoed en gezellige spelletjes? Bekijk hieronder ons assortiment...

Filter By

Producten 1-9 van 125

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-9 van 125

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Promotioneel speelgoed, spelletjes en teddyberen

Ons assortiment biedt zoveel keuze dat u altijd wel iets vindt dat bij uw merk, budget en doelgroep past. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld puzzels, speelkaarten, frisbees, balspelletjes, krijtjes en teddyberen. Door gezelligheid te combineren met merkbekendheid haalt u alles uit uw campagne.

Hoewel speelgoed natuurlijk vooral interessant lijkt voor campagnes die gericht zijn op kinderen, hebben we ook speelgoed en spelletjes voor volwassenen, klaar om voorzien te worden van uw eigen logo en bedrijfsgegevens volgens uw specifieke wensen. Elk product brengt zijn eigen voordelen met zich mee, van premium jeu-de-boulessets met uw merk tot voordelige bedrukte kleurpotloden.

Onze fantastische artikelen zijn uitstekende weggevertjes voor talloze gelegenheden, van evenementen voor goede doelen, reizen en educatie tot vakbeurzen en conferenties. Veel speelgoed is zelfs geschikt als relatiegeschenk. Bekijk vooral ook ons enorme assortiment aan promotieartikelen en reismerchandise om uw promotie compleet te maken.

Logobedrukking

Ons ervaren verkoopteam staat altijd voor u klaar met advies en antwoorden op uw vragen over het bedrukken van speelgoed en spelletjes. We helpen u graag om het juiste product te kiezen, waarbij we rekening houden met printoppervlak, kleur, kwaliteit, functionaliteit en natuurlijk de juiste prijs. Al onze artikelen worden geselecteerd op hun geschiktheid voor branding met uw logo's en ontwerpen. Kies voor drukwerk met één kleur, of ga voor full-colour met volledige dekking voor de ultieme wow-factor. De meeste van onze prijzen zijn inclusief standaarddecoratie.

We adviseren alle klanten om te kiezen voor de beste kwaliteit die ze zich kunnen veroorloven, zodat de bedrukte producten (hopelijk) nog vaak opnieuw gebruikt worden. Daarnaast straalt de kwaliteit van het geschenk af op uw bedrijf.

Wij vinden het belangrijk dat ons speelgoed veilig en geschikt is voor kinderen. Daarom voldoen alle speelgoed en spelletjes aan de REACH-verordening.