Speciale aanbiedingen en deals voor promotieartikelen

Profiteer van de beste deals voor bedrukte producten met deze speciale aanbiedingen...

Product van de maand: Juli

Natuurlijk geluid uit een natuurlijke speaker

Maak nu kennis met de Bamboo X Speaker.

Laat die zomerfeesten maar komen met een luidspreker die een geweldige geluidskwaliteit combineert met een stijlvol design en gemaakt is van duurzame materialen. Gemaakt van materialen zoals gerecycled PET, hennep en bamboe. De speaker is duurzaam en zal lang meegaan en een duurzame boodschap voor je merk promotie.

Klinkt dat goed? Dan hebben wij een aanbod die als muziek in uw oren klinkt! In de maand Juli rekenen wij bij uw bestelling GEEN transportkosten*.

De 1500 mAh-batterij kan tot 8 uur worden afgespeeld met één keer opladen. Dus deze speaker brengt uw gasten zeker aan het dansen!

*Algemene voorwaarden: Aanbieding geldig op de Bamboo X-luidspreker (SKU 1287832132) GEEN TRANSPORTKOSTEN geldig bij een een minimum afname van 10 stuks en voor bezorging op 1 adres in Nederland. Aanbieding geldig van 01/07/2019 tot 31/07/2019.

Draagtas van gerecycled katoen van Newchurch

Bekroonde duurzame draagtas

De nieuwe draagtas van gerecycled katoen van Newchurch baarde heel wat opzien tijdens de Merchandise World Annual Awards 2019 toen hij goud won in de categorie Ecoproduct van het Jaar. De tas is volledig gemaakt van gerecyclede materialen (75% gerecycled katoen uit resten en afval en 25% gerecyclede PET-flessen) en dus echt een fantastische keuze als u uw duurzame merk wilt promoten.

Met elke verkochte tas helpt u onze oceanen

We zijn trots om te zeggen dat voor elke verkochte Newchurch-tas 5% van de opbrengst rechtstreeks naar Plastic Oceans* gaat. Dit geweldige goede doel is opgericht om plastic in de oceaan te bestrijden en het bewustzijn rondom de impact van plastic te vergroten.

 

Neem vandaag nog contact op met ons team om een offerte te ontvangen en uw merk (en de oceaan) een welverdiend steuntje in de rug te geven...

* 5% van de prijs van de tas. Exclusief druk- en verzendkosten.

Kijk snel terug voor andere prachtige aanbiedingen om uw merkbekendheid te vergroten.