Wuppies

Pluizig. Grappig. Schattig. Met uw branding! Wat uw branche ook is, wij zorgen voor de perfecte wuppies. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij regelen het voor u, bedrukt en met full-colour print! Bekijk hieronder ons assortiment kant-en-klare wuppies. Of neem contact met ons op voor volledig op maat gemaakte wuppies, speciaal voor uw merk...

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goedkope bedrukte wuppies

Welke campagne u ook bedenkt, wuppies doen het altijd goed. Deze schattige beestjes kunnen naar wens worden voorzien van uw logo en bedrijfsgegevens en worden zo leuke weggevertjes op beurzen en expo’s. Ook hangt er een laag prijskaartje aan, zodat u uw merk optimaal kunt promoten zonder een fortuin uit te geven.

Met deze pluizige beestjes kunt u uw fantasie de vrije loop laten, dankzij de enorme hoeveelheid opties voor maatwerk. Neem contact op met ons team om te bespreken wat u nodig heeft, en wij regelen de rest.

Inspiratie nodig voor de rest van uw marketingcampagne? Neem een kijkje bij ons brede assortiment aan budgetartikelen, waaronder badges, sleutelringen, stickers, magneten en boekenleggers.