Badges

Of u nu op maat gemaakte badges nodig hebt als promotiegeschenk of naambadges voor een beurs, conferentie of evenement, hier heeft u keuze in overvloed. Gegarandeerd van uitstekende kwaliteit en bovendien bieden we concurrerende prijzen. Bekijk hieronder alle badges...

Filter By

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op maat bedrukte badges

We hebben diverse op maat bedrukte badges, zoals pins, buttons en naambadges. We kunnen bijvoorbeeld uw ID-badges voor conferenties bedrukken, waaronder badges voor gebruik met een keycord. Uiteraard leveren we ook bedrukte keycords! Fluid kan badges bedrukken of borduren voor organisaties zoals sportclubs, teams, scholen en goede doelen.

We bedrukken badges volledig naar uw wensen en eisen. Badges zijn er in alle vormen en maten en zijn heel geschikt voor uw branding. Promotionele naambadges zorgen voor een professionele uitstraling, of u ze nu gebruikt als weggevertje om een boodschap of campagne te verspreiden of om uw medewerkers te identificeren tijdens evenementen en ceremonies.

Bedrukte buttons

Buttons zijn een leuk cadeautje in de context van een bredere campagne, vooral voor kinderen. Hiermee verspreidt u uw boodschap tegen een lage prijs en krijgt u echt waar voor uw geld. Bedrukte buttons worden meestal digitaal bedrukt in full-colour en worden geleverd met een veiligheidsspeld. Sommige worden gemaakt van gerecycled plastic en zijn dus gegarandeerd milieuvriendelijk.

Op maat gemaakte pins

Op zoek naar iets duurzamers? Dan zijn pins een uitstekend alternatief. Ze worden vaak gemaakt van metaal en kunnen prachtig gekleurd worden met emaillak, foto-ets of hoogwaardige bedrukking. Unieke op maat gemaakte pins worden vaak zelfs verzamelobjecten. We hebben het Mobile World Congress voorzien van meer dan 200.000 Android-pins in ongeveer 80 verschillende ontwerpen. De bezoekers vielen over elkaar heen om hun volgende badge te bemachtigen!

Badges met bedrijfsnaam of ID

We bieden verschillende opties voor bedrijven die op zoek zijn naar zakelijke badges op maat. Deze badges van metaal of plastic worden bedrukt in full-colour en zijn voorzien van uw logo en individuele namen. Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij u hoog in het vaandel? De meeste van onze badges met bedrijfsnaam worden gemaakt van gerecyclede materialen en worden daarnaast geleverd in een gerecyclede verpakking. Let op de tag ‘Eco product’!