Populaire Promotieproducten

Gratis spullen doen het altijd goed! Deze verzameling promotionele merchandise is uitermate geschikt voor weggeefacties, goodiebags, evenementen, incentives of marketingcampagnes...

Filter By

Producten 1-9 van 157

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-9 van 157

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Promotionele badges, boekenleggers en stickers

Kleine cadeautjes worden vaak ingezet in de context van een bredere campagne, bijvoorbeeld in de vorm van cadeautasjes tijdens een evenement of promotie. Maar op zichzelf zijn ze net zo effectief. Door voor leuke en/of nuttige artikelen te kiezen zorgt u voor een maximale ROI op uw bedrukte merchandise. Klanten zullen uw promotieartikelen eerder bewaren als ze nut hebben of hen aan het lachen maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een button met een pakkende slogan en uw bedrijfslogo? Of een klassieke bedrukte boekenlegger waar uw klanten ook in hun vrije tijd plezier van hebben? Als u voor positieve emoties zorgt, blijven uw klanten terugkomen.

Bedrukte sleutelringen, magneten en wuppies

Sleutelringen zijn uitstekende promotieartikelen. De kans dat uw klanten ze bewaren wordt groter als ze nog een andere nuttige functie hebben. Kies bijvoorbeeld voor een sleutellampje met uw branding of een sleutelring met flessenopener.

Magneten zijn ook voortreffelijke promotionele items. Met een bedrukt magnetisch memobord of een koelkastmagneet met uw logo en contactgegevens weten uw klanten u altijd te bereiken.

... en wie houdt er nou niet van die grappige, pluizige beestjes die je overal op kunt plakken? Bedrukte wuppies zijn er in alle vormen en maten. Of kies voor een thema dat bij uw branche past. Geef de wuppies uw merkkleuren, laat uw contactgegevens op het lintje drukken, en deel de pluizenbolletjes uit aan iedereen die ze hebben wil!