Klantcase: NVIDIA

De klant:

Nvidia is een wereldleider op het gebied van grafische kaarten, visualisatietechnologie, mobiele processoren en GPU-gamingarchitectuur voor gebruik in smartphones, tablets en infotainmentsystemen.

Doelmarkt/-sector:

Nvidia-partners in de Europese tech- en gamingsector.

De opdracht:

Onze opdracht omvatte het ontwerp, de productie, de opslag en de distributie van een groot assortiment promotionele producten, online advertenties en bedrukte verkoopartikelen, om Nvidia te helpen hun marktpositie te versterken en de verkoop van grafische kaarten en visuele processoren te vergroten.

De oplossing:

Alle producten die we voor Nvidia bedachten, moesten een weerspiegeling zijn van de hoogstaande visuele ontwerpstatus waarop hun bedrijfsethos is gebaseerd. Van webbanners en landingspagina‘s tot POS-posters en plafondhangers: we hebben een volledig beheerd en geïntegreerd pakket kunnen afleveren, met inbegrip van de creatieve ontwikkeling, het beheer, de inkoop en distributie van producten.

Daarna hebben we in de verschillende landen online websites opgezet waar partnerbedrijven hun promotieartikelen snel en direct konden bestellen, en hebben we de logistiek, bevoorrading en verzending van de uiteindelijke producten geregeld.

Het resultaat:

De portaalsite ging live en bood zo‘n 15.000 eindgebruikers toegang tot het assortiment promotionele producten, die allemaal positief werden ontvangen.

In navolging van het succes van de portal hebben we nog wat extra PR ontwikkeld door het assortiment in verschillende talen aan te bieden.