Notitieblokken-en-papier

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bedrukte notitieboekjes- en blokken zijn misschien wel de beste marketinginvestering die u kunt doen. Iedereen heeft er wel eentje liggen op of in de buurt van zijn bureau. Wie niet? Maar onderschat deze alledaagse voorwerpen niet! Bedrukte notitieboekjes en notitieblokken zijn een uitstekende manier om uw boodschap en logo te verspreiden...

Filter By

Producten 1-24 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 166

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heeft er iemand een papiertje?

Om succes te oogsten met uw promotieartikel, moet het vooral nuttig zijn. Nuttige artikelen zijn een extreem doeltreffende manier om uw merkbekendheid te vergroten. Ze bieden een oplossing voor een alledaags probleem (zoals bijvoorbeeld een strategisch geplaatst notitieblokje!) en worden dus steeds opnieuw gebruikt. Bovendien wordt uw merk keer op keer gezien door de gebruikers van het artikel.

En als u ze in bulk koopt, komt u met notitieblokken al helemaal voordelig uit.

Fluid beschikt over een enorm scala aan bedrukte notitieblokken en -boekjes met verschillende ontwerpen. En als u uw notitieblokken op maat laat bedrukken, heeft u echt oneindig veel opties. Van hardback tot paperback, met spiraal of afscheurbaar, van eenvoudige boekjes tot hoogwaardige, zijdezachte Moleskines: er is keuze in overvloed!

Bedrukte notitieboekjes op maat

Voor het bedrukken van notitieboekjes bieden we talloze opties. Ieder detail is dus volledig aanpasbaar. Onze bedrukte notitieblokken zijn beschikbaar in de maten A4, A5, A6 en A7. Maar voor een kleine meerprijs kunnen we de boekjes ook op maat snijden!

Onze producten worden op de hoogste kwaliteit afgedrukt, met gelinieerd of blanco papier en met of zonder omslag. Wij leveren gedrukte notitieboekjes en notitieblokken voor alle budgetten en marketingbehoeften. Weet u niet zeker naar welke stijl u op zoek bent? Onze brandingexperts staan altijd klaar om te helpen.

Bedrukte notitieboekjes

Wij leveren bedrukte notitieboekjes met uw logo, waarbij u kunt kiezen uit verschillende bindopties. Ook kunt u een steentje bijdragen aan het milieu door te kiezen voor een omslag of pagina’s van gerecyclede of duurzame materialen.

Neem vandaag nog contact op om uw wensen met ons te bespreken. We horen graag van u!