Wat is naleving voor Fluid Branding?

Wij streven ernaar om ons te houden aan de regels, voorschriften of richtlijnen zoals vastgelegd door nationaal en internationaal erkende instanties, bijvoorbeeld ISO en Sedex. Voor onze klanten betekent het naleven van deze regels, dat zij verzekerd zijn van een maatschappelijk verantwoorde inkoopketen, hoogwaardige producten en diensten, en hoge normen van zakendoen en ethiek.

BPMA Charter Distributor Status

Wij zijn trots op onze ‘Handvest-status’ van de British Promotional Merchandise Association.

Deze status krijgt een bedrijf door aan te tonen dat ze (blijvend) voldoen aan de hoogste normen van bedrijfsethiek en beste praktijken vormen in de promotionele productenen-industrie. Bedrijven in de sector erkennen het keurmerk van BPMA Charter Distributor.

Het BPMA Charter Distributor symbool

ISO 9001 en ISO 14001 certificering

Wij hebben een ISO 9001 en ISO 14001 certificering. Dit zijn internationale normen voor Beheersystemen voor kwaliteit en ecologie.

Fluid Branding Hold ISO 9001 and ISO14001 Certifications

Fluid Branding heeft ISO 9001 en ISO14001 certificeringen

Lid van Sedex

Fluid Branding is lid van Sedex. Sedex is een internationaal erkende non-profit organisatie die zich er op toelegt om ethische en verantwoorde praktijken in wereldwijde toeleveringsketens te verbeteren.

Sedex Accreditation

Fluid Branding is Sedex-geaccrediteerd

TMP, CPM and MPM gekwalificeerd personeel

Ons team volgt het opleidings- en ontwikkelingsprogramma van de British Promotional Merchandise Association. Hiermee zijn wij volledig opgeleid en up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen onze sector.

TPM, CPM and MPM Qualifications

Het personeel van Fluid Branding heeft TPM, CPM en MPM kwalificaties