Gereedschap en fakkels

Iedereen houdt van nuttige merchandise! Bedrukt gereedschap en zaklampen zijn fantastische en praktische geschenken die mensen graag bij de hand houden. En dat betekent dat uw merk vaak gezien wordt. Bekijk ons assortiment aan maar al te nuttige producten die bedrukt kunnen worden met uw logo......

Filter By

Producten 1-24 van 259

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 259

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nuttige artikelen zijn uitstekende geschenken, omdat ze steeds opnieuw gebruikt worden en uw merk dus steeds opnieuw gezien wordt. Graveer of bedruk dit gereedschap met uw ontwerpen en logo’s en u heeft een prachtig relatiegeschenk voor uw klanten - of zelfs een product dat u kunt verkopen. Bij ons kunt u meer dan genoeg inspiratie opdoen voor promotioneel gereedschap dat keer op keer met plezier gebruikt kan worden. Bovendien zorgen wij voor een snelle levering en concurrerende prijzen.

Ons aanbod aan promotioneel gereedschap omvat meetlinten, veiligheidsapparaten, zaklampen, verrekijkers en tal van andere handige gadgets, die u allemaal kunt laten bedrukken met uw logo. Geweldig voor allerlei campagnes en branches, van outdoor en vrije tijd tot motorsport en de bouw. In ons assortiment vindt u zelfs promotionele survivalkits en vergrootglazen.

Prijs-kwaliteitsverhouding is natuurlijk belangrijk. Daarom bieden wij iets voor ieder budget, van voordelige sleutelringen met een lampje tot klassieke Zwitserse legermessen van Victorinox. Perfect als u wilt samenwerken met andere merken.

Onze producten worden geselecteerd op hun geschiktheid voor branding. De meeste van onze prijzen voor gereedschap zijn inclusief standaarddecoratie. Tampondruk en graveren zijn de meest toegepaste en geschikte brandingmethodes voor gereedschap en zaklampen. Maar bent u op zoek naar iets anders, vraag het dan gerust!

Onze producten en diensten worden volledig op maat geleverd. Als u dus niet precies kunt vinden wat u zoekt, dan staat ons team altijd voor u klaar met advies over branding.