We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Gedrukt Kantoorapparatuur

Gedrukt Kantoorapparatuur

In de kantooromgeving liggen allerlei spulletjes die kunnen worden voorzien van uw campagnedetails en bedrijfslogo. De perfecte plek om uw naamsbekendheid te vergroten. Hier vindt u alles wat u nodig heeft...

Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde persoon maar liefst dertien jaar en twee maanden van zijn leven op zijn werk besteedt. Niet echt een fijne gedachte - maar wel een uitgelezen kans vanuit marketingoogpunt!

Promotionele bureau-artikelen

Statistisch gezien zijn nuttige artikelen de beste promotionele artikelen. Omdat ze, nou ja, nuttig zijn. Alles op uw bureau ligt daar met een reden (meestal dan). Een bedrukt kantoorartikel dat elke dag gebruikt wordt is dus ideaal: spullen op of rond uw bureau liggen goed in het zicht en zijn daarom goed voor uw naamsbekendheid.

Wij hebben alles: van bedrukte bureau-organizers en telefoonhouders tot promotionele kantoorbenodigdheden, etuis en bedrukte rekenmachines. Elk met diverse opties wat betreft de bedrukking van uw bedrijfsgegevens. We hebben zelfs bedrukte bureaugadgets en stress-speeltjes met aanpasbare vorm.

Een kantoor met uw branding

En daar houdt het niet op. We hebben ook andere merchandise beschikbaar, zoals klokken, kalenders, mokken, computeraccessoires, muismatten, onderzetters en nog veel meer. Inspiratie nodig? Neem gerust contact op met ons team. Wij adviseren u graag over hoe u uw merk het beste aan de wereld laat zien.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij ons drinkgerei en onze tech-producten!

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.