Ballonnen

Ballonnen zijn een geweldig promotieproduct die zorgen voor een finishing touch op allerlei evenementen. Ze kunnen worden gebruikt om displays op te luisteren tijdens beurzen en bedrijfsevenementen, maar ook op sportevenementen, optredens, festivals, prijsuitreikingen, voor marketingcampagnes en meer. Of stop een mooie ballon bij uw geschenk of goodiebag!

Filter By

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bedrukte ballonnen in verschillende kleuren en afwerkingen

Ons assortiment promotieballonnen is verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren. Ze kunnen bedrukt worden in één of meerdere kleuren, of zelfs in full-colour. Zo kunt u onze ballonnen altijd perfect afstemmen op uw merk of campagne.  Kies ook uit pastelkleuren, metaalkleuren of kristalkleuren. Ga voor glans!

Ballonaccessoires

U kunt ook kiezen uit ons assortiment accessoires voor uw bedrukte ballonnen - we hebben gewichten, staafjes, netten, POS-displays en meer. We kunnen zelfs heliumflessen leveren om uw evenement zorgeloos te laten verlopen.  Onze ballonaccessoires zorgen voor de finishing touch om van uw campagne een succes te maken.

Neem gerust contact op met ons team om uw wensen te bespreken. We staan voor u klaar met advies en hulp bij uw keuzes. We horen graag van u! Fluid is expert op het gebied van promotieartikelen en ons verkoopteam helpt u het beste product voor uw campagne te vinden.

Tot slot hebben we ook een ruim aanbod aan evenementenartikelen, zoals vlaggen, tenten, paviljoenen, keycords, spandoeken, opblaasbare artikelen en polsbandjes, die uw grote of kleine marketingcampagne kunnen aanvullen.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.