Reismokken

Met ons drukke professionele en sociale leven lijken we wel steeds onderweg. Promotionele thermosbekers zijn een ideaal middel om uw merk op grote schaal bij klanten en zakenrelaties in de kijker te zetten.  Bedrukte thermosbekers zijn kleurrijk, trendy en stijlvol. Bedrukt met uw bedrijfslogo geven ze uw merk maximale zichtbaarheid met een grote impact - en dat steeds opnieuw.

Filter By

Producten 1-17 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-17 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Altijd onderweg!

Of u nu op zoek bent naar relatiegeschenken, weggevertjes wilt voor op beurzen, of in de horeca actief bent, Fluid heeft de perfecte bedrukte thermosbeker voor elke grote of kleine marketingcampagne.

Bedrukte en gepersonaliseerde thermosbekers

Fluid kan gepersonaliseerde thermosbekers leveren en bedrukken in verschillende maten en materialen, waaronder roestvrij staal, plastic, email, silicone en ecologisch materiaal.  We hebben een uitgebreid assortiment, van budget- tot meer luxueuze opties, zoals thermische of opvouwbare bekers, geïsoleerde mokken en universele automaatbekers, die kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo en -gegevens.   Vindt u niet wat u zoekt? Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product voor uw organisatie? Bel ons verkoopteam om uw opties te bespreken.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.