Keramische mokken

Keramische mokken zijn een bewezen promotieproduct dat uw merk optimaal laat zien - iedereen drinkt graag een kopje koffie of thee! Onze producten worden geselecteerd op hun geschiktheid voor bedrukking met uw bedrijfslogo of -gegevens. Keramische mokken kunnen in veel campagnes gebruikt worden: als presentjes door winkeliers, relatiegeschenken en non-profitproducten. Bekijk hieronder ons assortiment...

Filter By

Producten 1-24 van 150

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter By

Producten 1-24 van 150

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dankzij ons groot assortiment en vele opties op het gebied van materiaal, kleur, afwerking en plaats van bedrukking kunnen uw mokken volledig gepersonaliseerd worden. We hebben een gepaste mok voor elke situatie, van hoogwaardige budgetstijlen tot de prachtige Duraglaze fotomok in full-colour, voor de wow-factor. We leveren budgetmokken in aardewerk, maar ook meer verfijnde exemplaren in porselein.

Bedrukken van keramische mokken

Keramische mokken worden meestal bedrukt door middel van zeefdruk of verfsublimatie. Uw ontwerp en logovereisten bepalen welke methode geschikt is voor uw mok. Omdat niemand graag de afwas doet, kunnen veel van onze mokken ook in de vaatwasser; behalve praktisch zijn ze dus ook duurzaam.

De meeste van onze prijzen zijn gebaseerd op een standaardbedrukking, maar veel keramische mokken kunnen ook in full-colour bedrukt worden met Pantone-kleuren: ideaal als kleur belangrijk is voor uw merkidentiteit. We kunnen ook leuke dingen doen met glanzend Pantone voor de binnenkant van bedrukte mokken - ontdek ColourCoat!

Ons volledig assortiment mokken en bekers voor bedrukking is zeer uitgebreid met papieren, herbruikbare, plastic, porseleinen, grappige en reismokken, die in elke kleine of grote marketingcampagne passen.

Ons ervaren verkoopteam staat altijd voor u klaar met advies en antwoorden op uw vragen over bedrukte mokken. Wij helpen u graag om het juiste product te kiezen, waarbij we rekening houden met printoppervlak, prijs, kleur, kwaliteit en functionaliteit.

Onze producten en diensten worden volledig op maat geleverd. Als u dus niet precies kunt vinden wat u zoekt, dan staat ons team altijd voor u klaar met advies over branding en mokken.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.