We close on Friday 22nd December at 5.30pm and reopen on Tuesday 2nd January at 8.30am.

Mokken

Promotiemokken zijn al jarenlang favoriet bij organisaties die een blijvende - en praktische - indruk willen maken. Een bedrukte mok of beker gaat jarenlang mee; uw logo wordt dus steeds opnieuw gezien. Ons assortiment promotionele mokken is een van de meest uitgebreide en scherp geprijsde, geselecteerd op geschiktheid voor bedrukking. Bekijk hieronder ons assortiment...

sort-descending

2 producten

Promotionele mokken

Ons aanbod promotiemokken en -bekers omvat papieren, keramieken, porseleinen, innovatieve, plastic, herbruikbare en wegwerpexemplaren, in verschillende kleuren en maten. Kies uit budgetvriendelijke thermosbekers, mokken met afwerking in metaalglans of zelfs luxe sets van porseleinen kopjes en onderzetters. Bijna al onze mokken zijn vaatwasmachinebestendig.

Bedrukte bekers brengen uw merk in levendige kleuren in beeld, op het bureau of de tafel van uw klant. Door hun dagelijkse gebruik zijn bedrukte mokken en bekers bijzonder doeltreffend om uw naamsbekendheid te vergroten.

Opties voor het bedrukken van mokken en bekers

Ons assortiment met een veelheid aan stijlen, kleuren en afwerkingen is geschikt voor bedrukking met uw bedrijfslogo en organisatiegegevens. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij onze voorraden in het Verenigd Koninkrijk en een snelle doorlooptijd worden uw gepersonaliseerde mokken op tijd geleverd voor elke grote of kleine campagne.

De meeste keramische mokken en thermosbekers lenen zich goed voor zeefdruk, maar afhankelijk van het ontwerp kan ook gekozen worden voor verfsublimatie. Ons verkoopteam staat voor u klaar met deskundig advies over de beste afwerking voor uw merchandising. We kunnen zowel de buiten- als de binnenkant van mokken bedrukken, in alle kleuren van de regenboog! De meeste van onze prijzen zijn gebaseerd op een standaardbedrukking, maar veel bekers en mokken kunnen ook met diverse Pantone-kleuren bedrukt worden: ideaal als kleur belangrijk is voor uw merkidentiteit. Probeer ook eens een geëtst logo, of metallic afwerking voor een chique uitstraling.

Onze producten en diensten worden volledig op maat geleverd. Als u dus niet precies kunt vinden wat u zoekt, dan staat ons team altijd voor u klaar met advies over branding.

Informeer naar deze producten

Vraag het onze getrainde Merchandise Consultants en zij zullen u helpen bij het kiezen van de perfecte producten voor uw campagne.